szerző:
hvg.hu

A három bagoly egyike lecsúszott az ágról, ezt kapta le a fotós.

Kércz Tibor természetfotósnak három kuvikról készült képe nyerte a Comedy Wildlife Photography Awards idei nagydíját, ezzel ez lett az idén a legviccesebb állatfotó. Kércznek a három bagolyról összesen négy képe készült, a négy kép együtt is díjat nyert.

A kuvikokat Ópusztaszeren kapta le a fotós, amikor az egyikük megcsúszott, leesett az ágról, majd megpróbált visszakapaszkodni.

A magyar fotós képei nevető rágcsálóról, templomba igyekvő pingvinekről, golflyukba ürítő rókáról, motorozó majmokról vagy félreérthető pózban álldogáló medvékről készült képeket utasítottak maguk mögé.

A nyerteseket itt lehet böngészni!

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!