szerző:
hvg.hu

Az elmúlt hat évben semmilyen nyoma nem volt annak a fehér kuvasznak, amely állítólag az Orbán-családdal él Felcsúton és amelyet egyszer állítólag félholtra is vertek.

Szerdán egy eddig ismeretlen fehér kuvasszal közös fotót tett közzé Orbán Viktor miniszterelnök, a Blikk pedig mindeközben arról írt, hogy az állat már hat éve Orbánékkal él Felcsúton, Nárcisznak hívják és egyszer ismeretlen támadók félholtra verték, ekkor a kutya egyik szemét is elvesztette.

Nárcisz állítólag hat éve van a családdal
©

A kutyának az elmúlt hat évben eddig azonban nem volt nyoma Orbán életében, a Vs.hu utánanézett, és arra jutott, hogy Orbánt ezalatt az idő alatt csak másik kutyákkal fotózták le, egy gyáravatáson megjelenő állattal, egy kis tacskóval, amely nem az övé volt, és a 2013-as karácsonyi családi fotósorozaton egy harmadik féle kutyával, amelyről azonban akkor azt írták, Orbán Ráhelé.

2013 karácsonyán ez nem az a kutya volt
©
Sőt, a lap egy 2013. márciusi interjút is talált, amelyben a kormányfő a Borsnak azt mondta, szeretne ugyan kutyát, de úgy tartja, a kutyához idő kell, neki pedig abból van a legkevesebb – vagyis három éve Orbán még egyértelműen úgy nyilatkozott, hogy nincs kutyája.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!