szerző:
hvg.hu

A hírek szerint nem maradt elég nővér és ápoló az egyik belgyógyászati osztály működtetéséhez a dél-pesti kórházban.

A Hír TV információi szerint le kellett zárni a dél-pesti Jahn Ferenc Kórház hármas számú belgyógyászati osztályát, mert olyan sok ápoló és nővér mondott fel, hogy már nem lehetett fenntartani az alapvető működést sem. 

A televízió telefonon kereste meg az ügyben a kórház vezetőségét, írásban ígértek választ, de az nem érkezett meg az adásig.

A tudósításban beszámoltak arról a Facebookon terjedő híresztelésről, hogy az érintett osztály személyzetének tagjai közül többen a közelben nyílt új Ikeába mentek dolgozni, mert ott háromszoros bért kaptak. 

A csatorna kereste az Ikeát is, de ott közölték: dolgozóik előző munkahelyéről nem adhatnak tájékoztatást. 

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!