szerző:
techline.hu

Trükközzön pdf állományaival, például forgassa, cserélgesse az oldalakat, töröljön belőlük, fűzzön össze újabbakat, s...

Trükközzön pdf állományaival, például forgassa, cserélgesse az oldalakat, töröljön belőlük, fűzzön össze újabbakat, s mindezt egy átlátható felületen. Ezt kínálja a PDF Split And Merge program, amely ingyenesen letölthető innen.

Az exe fájl letöltése, majd a telepítés indítása után azonnal nyelvet választhatunk (a magyar is szerepel a kínálatban). A program települése után el is kezdhetjük az ügyködést a pdf fájlokkal, méghozzá a bal oldali menüpontok segítségével.

A pdf-ek kis nézőképek formájában jelennek meg, és a fogd és dobd módszerrel tehetjük őket a szerkesztő sávba, ahol azonnal láthatjuk a különféle beavatkozások eredményét.

Választhatjuk az összefésülés, szétbontás opciót is, ekkor akár oldalanként, akár páros vagy páratlan, sőt n. oldalanként válogathatjuk szét őket. Ha elégedettek vagyunk ténykedésünkkel, elmenthetjük az átalakított pdf-eket egy előre meghatározott célmappába.

Érdemes eljátszadozni a programmal, számos remek lehetőséget kínál.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!