Kormányzati spam

2012. április 17., kedd, 11:53 • Utolsó frissítés: 2012. április 18., szerda, 19:02
Szerző:


Címkék: ; ; ; ; ;

Én vagyok Gyuri Matolcsy, amely most egyedülálló lehetőséggel fordul fel hozzád. Adj nekünk még több pénzt, amit költhetünk nem rád.

Szervusz drága - Érthető, hogy talán egy kicsit nyugtalan, mert nem ismersz.

A nevedet találtuk egy belügyi adatbázist kisorsoltunk, és ombudsman nincsen már, delete-oltuk ugye rögvest, más nem szólhat közbe online románcunk. Ha téged érdekel adatvédelem akkor románcunk rövid és velős, küldünk commando könyvelőd ill. feleséged bt-je, for your miheztartás.

Én vagyok Gyuri Matolcsy, a kormányzó céged elnök-vezérigazgató, amely most egyedülálló lehetőséggel fordul fel hozzád. Adj nekünk még több pénzt, amit költhetünk nem rád. Please ezt az emailt továbbküldöd még 9 millió magyarnak, hogy jobban eloszlik a kérésünk és főleg maradhatok posztomon. A jövedelmező üzleti javaslatom a következő, de marad szigorúan barátok közt.

Veszélyes fülkepuccs utáni nigériai típusú magyar banánköztársaságból ASAP ki kell juttatni nekünk valag pénz az országból IMF-nek meg EU-nak, államadósság nem mi tehetünk róla, communist bastards, de mi fizethetünk, illetve így tehát te, Szervusz drága. Na mostan mi kormányzat és cég, nincs saját valag pénz, csak nektek, incl. te is. Államadósság sok ezer milliárd forint, de ügyfelem doesn't even contemplate kiadáscsökkentés, nem olyan fából faragták vaskarikája. Mi marad, Szervusz drága? Bevétel nőni kell, még, még, még!

Szopás érdekel? Az lesz.

Azon morfondír tehát ügyfelem és én, mit lehet még megadóz, amikor már így is. Hát rájöttünk hogy mindent! Fuck yeah gyorsnaszád! Banki transaction, ATM-kifizetés, fogyasztás, ár, bér, félreért Tobin, különadó, multiadó, Kossuth adó, sárga csekk. Csak ebből jön 400 mrd HUF, úgyhogy ha lenne kék vagy pink csekk, kaszálnánk azt is. Csekk it out.

Fotó:

Sárga csekkadó különösen büszke én és ügyfelem. Magyar Telekom ugye nemrég vizsgálat maradék ombudsman meg még valami hatóságunk hogy büntető megadóz csekkfizetés. Környezetvédelmi okokból! Mekkora ötlet már, amikor mindenki csekkfizet, nincs mindenhol online, plusz túl sok az öregember. És ott van még a sok nem természetes személy, emiatt a folytonos politikai válság ebben az országban.

Telekom szerint "az ügyfeleket az olcsó, hatékony fizetési módok, például a távszámlás befizetés használata felé próbálják terelni." Mi pedig most megcsinál legálisba, amit Telekom csak próbált, de vizsgálat érte, öko, muhaha! Éspedig úgy, hogy ha elterel távszámlás felé, mi rögtön azt is megadóz! Hát ha ez nem muhaha, Szervusz drága, akkor mi?

Ha szeretnél karcsúvá és vonzóvá válni fillérekből, minden erőlködés nélkül akkor olvasd el valaki másnak a spamjét.

Kérdezheted persze, mit szól csekkadó és transaction adó EU. Mit szólna? Azt se tudják, mit szabad mit nem. So called szakértők, önjelölt, sem. "A közösségi jogszabályok egyértelműen előírják, hogy a banki műveleteket nem terhelheti forgalmi típusú adó" - egyikük. Nem terhelheti? Hát akkor ügyfelem és én nem nevez forgalmi típusú adó! Hanem legyen pl. "igazságossági járulék", "közös ideiglenes polgári kölcsön", "adófelfújt" ill. my cock knows.

Úgyhogy fontold meg hogy ajánlat lényeges szopás és lecsúszó középosztály. De nem sokat fontol, hiszen nem opció ez hanem kész tényt közlök neked, Szervusz drága. Gyors meggazdagodás? Majd, egyszer. Addig is kérjük tőled számlaszám, PIN kód, született anyád.

Hát így. Döntünk, végrehajtunk oszt good day. Egyoldalúlag szerződés módosítása csak nekünk szabad Jupiter, titeket ugyanez büntetés damoklészes kardja, ha netán megpróbálnád ökör, fennforog lehetőség elkoboz vagyon, de ha kell azt is tudjuk gyerek hová jár óvoda. Úgyhogy készüljünk hallani rólad sürgősen.

Ezt a leveled egyszer kapod meg, ez egy egyszeri lehetőség. Legközelebb mi viszünk el a levélhez.
És ide kattintva sem iratkozhatsz le a Nemzeti Együttműködés Rendszeréről.

74 HOZZÁSZÓLÁS, MELYEK KÖZÜL A LEGFRISSEBBEK:
2012. április 30., 21:10 siegelinde

úúú Agricola

ez a "véres vágyú varangyok", ez szépen alliterál! Noha kissé erőltetett!:DDD

2012. április 23., 04:25 monstremanus

Kompember!

Amit leírtál szóról szóra igaz lehet.
Optimizmusod irigylésre méltó, mi tagadás az én hangulatomon is javított. ( a születési dátumodban biztos van két darab hetes! )(a kugliba keress rá a kronóbiológiára)

Az ügyvéd is csak lehúzott, írt 3 levelet 200e ft-ért. Kb ennyit tett az ügyemben.

2012. április 22., 17:06 kompember

Hello monstremanus,

Hidd el, én is ugyanúgy megszenvedem a jelenlegi kormányzás ámokfutását. Munkámat nekik köszönhetően elvesztettem, és éppen álláskeresőben vagyok, bár jó lenne rontani a statisztikáikat, de azzal én mire megyek...? Amúgy egy Dózsa-féle kiegyenesített kapa-kasza variációval rövid távon nem segítenénk a bajainkon, a dühöngésre elég a hozzászólás, kiírni magunkból az indulatokat.
Addig pedig, amíg értelmes módon nem tudunk változtatni a kormányzás menetében, azokban a dolgokban kell megoldást találni, ami a saját hatáskörünkben van.
Amikor azt említettem, hogy mi lehet a legrosszabb, olyanokra kell gondolni, minthogy elvesztem a lakást, utcára kerülhetek, beteg leszek, meghalok, nincs munkám, fizetésem, stb. És amikor ezeket vesszük sorra, akkor apránként jönnek a megoldások.
Mert pl volt értelme ügyvédet fizetni? Nem nagyon hiszem. Nézzük: kiraknak a lakásból. Enyém volt? Bérelt? Mit vesztek ezáltal? Van hova mennem? Van lakhatási alternatívám? Gyerekem hova megy? Öregemet hova tehetem? Én hova mehetek? Még az is lehet, hogy ők is tudnak megoldásokat mondani.
Én tudom, hogy ezek óriási változásokat jelentenek, amik rövid távon kellemetlenek, de az is lehet, hogy valami jó jön ki belőlük, minden csak felfogás kérdése. Ha lehet, mindenre optimistán kell tekinteni. Nekem könnyű, mert én született az vagyok, legalábbis mások szemében.
Lehet, hogy találsz egy kisebb és olcsóbb bérletet, alacsonyabb rezsivel. Lehet, a gyerek hamarosan talál egy főiskolát, vagy munkát, és segíteni tud. Nem tudhatom, csak remélem és hiszem, hogy egy optimista, megoldás kereső hozzáállás segíteni tud. Nem mondom, hogy ne dühöngjünk, de nem folyamatosan. Azzal nem megy előre semmi.
Szóval fel a fejjel, és bizakodva, higgadtan előre. Kormányt váltani is csak okosan lehet és szabad!

2012. április 22., 11:53 monstremanus

compember

"Azt gondolom, hogy megoldásokat kell keresni, és előre nézni. Meg kell vizsgálni, hogy mi lehet a helyzetben a lehető legrosszabb, arra legalább lélekben felkészülni. Aztán menni, gondolkozni, cselekedni."

Ezek a sorok, mintha magamat olvasnám, én is mindig a legrosszabbal kezdem, de a legrosszabb ebben az esetben az volt amitől nagyon eltanácsoltatok.
Tudod, a tehetetlen düh a legrosszabb tanácsadó.
Engem a lakáshivatal évekig körbe "körbe járatot"
Ügyvédet fogadtam, fizettem a hátralékokat ahogy tudtam,(fogyott is).
De, volt olyan törlesztési feltétel amit ott jeleztem, hogy teljesíthetetlen!
Erre megvonták a vállaikat és azt mondták: - Maga baja!
(dióhéjban:panel,távfűtés,könnyű összeszedni,egy jövedelemből eltartani egy középisk.fiam + nyugdíj nélküli öregem)
Jelzem a hivatalnak, - leszarja!
Amit lehetetlen volt teljesíteni: 220 000 első törlesztés (30%)+ 40 e sima havi törlesztés, 40 e havi táv, 20e lakb. vill+egyéb,20e.
Mint bizt.őr. munkáltatóval igazolt jöv: 70-80e

A számok önmagukért beszélnek.
Azt is tudom, több tízezren vannak így!

De muszáj ennek így lenni????

Enyhébb "horror" hangulatomban elábrándozok: Ha az a több tízezer reménytelen - Dózsa népe lenne - mi lenne??

2012. április 22., 08:12 Pozsgai Miklós

Agricola!
Legyél kedves jelentkezz az orvosi egyetemen, hogy kiváló alanya lennél a leendő és már működő pszichiátereknek. Mert már klinikai esetnek vagy tekinthető!
Te, szellemileg igen hátrányos helyzetben leledző homo sapiens helyett, homo ököritusnak nevezhető lény, nem veszed észre, hogy a megcsonkított magyar jogrend és a még jobban megcsonkított Magyar Nép érdekében él nemi életet a (dicstelen) magyar kormánnyal az EU, és az IMF! Mert, sajnálatos módon nekik kell felvállalni a fékek és egyensúlyok szerepét. A Nemzet Golyóstolla erre - pártkatona lévén, képtelen volt. S ugyanez vár az (K)Áderi érában is! És most nem is szólnék a kedvenc vezéred és sleppje által elsibólt HUF milliárdok ezreiről!
Szóval, jelentkezz, és végre megérdemelt és megdolgozott javadalmakat kapnál. Sőt, ha ügyes vagy, akkor a nagyobb hülyeségeidért még prémcsit is kaphatsz!

További 69 hozzászólás megtekintése »
Véleménye van? Ossza meg velünk!


Kormányzati spam
  Másolat Önnek

APRÓHIRDETÉSEK
tovább az apronet.hu-ra »
HVG HIRDETÉSFELHŐ
NYÜZSI
további posztok »
HIRDETÉS
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
Keresse az újságárusoknál!
Előfizetek a HVG-re Előfizetek a DHVG-re

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X