Yettel
Yettel
Tetszett a cikk?

Pénzügyi elemzőből blogger, majd a hazai burger színtér meghatározó szakértője és véleményvezére lett. Több mint félezer burger teszt után még mindig rajong a hamburgerekért: folyamatosan képzi magát, vallja, hogy csak úgy lehetsz valaminek a szakértője, ha megfelelő minőségű munkát raksz bele. Kérdés, hogy sikerült-e mindezt úgy véghez vinnie, hogy az egyensúly megmaradjon. A BrandTalks podcast vendége Jancsa Jani volt.

Jancsa Jani pénzügyi elemzőként dolgozott, amikor kezdetben hobbiként a gasztronómia felé fordult és blogolni kezdett. Azonban mindenképpen valami olyan területről szeretett volna írni, ami akkoriban még nem örvendett nagy népszerűségnek. Így lett fő témája és kiritkáinak tárgya a hamburger, még jócskán a nagy hazai kézműves burgerforradalom előtt. Egyik helyről ment a másikra, idővel pedig a gasztronómia egyre nagyobb teret követelt az életében: megszületett a Hamurger Pápa titulus, és Janiból főállású gasztro-szakértő lett, aki nagy hatással volt arra a fejlődésre, amit ma eredményként a hamburger-szintéren tapasztalhatunk.

Mára már több sikeres válallalkozás menedzsmentjében vesz rész, az elsőt ezek közül azonban a hamburgernek köszönheti: szakértelme és tudása győzte meg a Bamba Marha Burger Bár alapítóit arról, hogy helye van az étterem csapatában, ő a felelős az étlap kialakításáért, az új burgerek megalkotásáért, illetve a marketingstratégiáért is. A burgerek mellé aztán néhány év múlva megérkezett a nápolyi pizza is: a város prominens helyein üzemelő burger bárok mellett megnyitott az Astorián a Donna Mamma Pizza Napoletana, ami kizárólag olasz alapanyagokból készíti kemencéjében a minősített finomságokat.

Podcastunkban erről az útról kérdeztük, az elmúlt években történt változásokról, amelyek egyaránt érintették az életének szakmai, de személyes részét is. Mindamellett, hogy megtudtuk, mi a tökéletes burger titka, arról is beszélgettünk, hogy milyen tulajdonságok szükségesek ahhoz, hogy valaki jó vezető vagy épp jó csapattag legyen, melyek azok a területek, ahol még úgy érzi, van hová fejlődni, de kitértünk arra is, milyen tervei vannak a jövőre nézve.

    A tartalom a Yettel megbízásából, a HVG BrandLab produkciójában készült, létrehozásában a HVG hetilap és a hvg.hu szerkesztősége nem vett részt.

    Eutanázia eperrel – kritika Almodóvar új filmjéről, A szomszéd szobáról 

    Eutanázia eperrel – kritika Almodóvar új filmjéről, A szomszéd szobáról 

    Elbontják a Westend szökőkútját

    Elbontják a Westend szökőkútját

    Trump oktatásiminiszter-jelöltje egyszer csak felállt a kerekesszékből, és tökön rúgta a férjét

    Trump oktatásiminiszter-jelöltje egyszer csak felállt a kerekesszékből, és tökön rúgta a férjét

    2024 legjobb találmányai: öregedés elleni szérum és menőbb zuhany

    2024 legjobb találmányai: öregedés elleni szérum és menőbb zuhany