#burger


Hamburger-rajongóból étteremtulajdonos: podcastunkban Jancsa Janival beszélgettünk
 

Hamburger-rajongóból étteremtulajdonos: podcastunkban Jancsa Janival beszélgettünk

Pénzügyi elemzőből blogger, majd a hazai burger színtér meghatározó szakértője és véleményvezére lett. Több mint félezer burger teszt után még mindig rajong a hamburgerekért: folyamatosan képzi magát, vallja, hogy csak úgy lehetsz valaminek a szakértője, ha megfelelő minőségű munkát raksz bele. Kérdés, hogy sikerült-e mindezt úgy véghez vinnie, hogy az egyensúly megmaradjon. A BrandTalks podcast vendége Jancsa Jani volt.

Yettel Yettel







Gyorséttermi libázás
 

Gyorséttermi libázás

A Márton nap ugyan még jócskán odébb, de a libák sosem érezhetik biztonságban magukat. Legjobb alkatrészeik mostanság is szendvicsbe kerültek.

hvg.hu hvg.hu

Falon is járhat a McDonald's, akkor is fast food marad
 

Falon is járhat a McDonald's, akkor is fast food marad

Szinte mindent megpróbál a McDonald's, hogy megállítsa forgalmának és pozíciónak romlását. A legutóbbi svéd kampányában azt tesztelte, hogyan fogadnák a hamburgerfogyasztók, ha előre foglalt – igaz, papírból készült –, abrosszal leterített asztalhoz pincér hozná ki a junk foodot. Bedobtak egy új, az eddigieknél "minőségibb", nehézsúlyú szendvicset is. A svédeknek tetszett a szendvics, de a pincérért meg a körítésért egy őrével sem hajlandók többet fizetni. Úgy fest, tovább kell gondolkodni.

hvg.hu hvg.hu

Paloznaki gasztro, bor, jazz - és egy séfrecept
 

Paloznaki gasztro, bor, jazz - és egy séfrecept

A minőségi zene és a minőségi gasztronómia találkozásából született a Paloznaki Jazz és Bor Piknik – mondják az idén augusztus 8-9 -én harmadik alkalommal megrendezendő fesztivál szervezői. Minket a jó jazz mellett, mint mindig, most is a gasztronómiai vonatkozás érdekelt leginkább. Az ételeket megálmodó séfekkel, Takács Lajossal és Ádám Csabával beszélgettünk.

Szauer Judit Szauer Judit

Türelem halat terem a Lövőház utcában
 

Türelem halat terem a Lövőház utcában

A csalit jó félévvel ezelőtt dobták be a köztudatba. Azóta hétről hétre hírt adtak magukról a legnagyobb közösségi portálon. Mit mondjunk, a beetetés sikerült. Az első próbaüzemes hétvégén már talpalatnyi hely sem volt az új, budai fish&chips lelőhelyen.

hvg.hu hvg.hu






Tíz jó hely Budán
 

Tíz jó hely Budán

Miközben Pesten szinte nem telik el hónap anélkül, hogy valahol ne nyíljon legalább egy söröző vagy kis bisztró, addig a budaiak csak ácsingóznak a Duna bal partjára. Pontosabban ácsingóztak, mert az idén nekik is nagyon megszaladt. Még nincs vége az évnek, de már minden ujjukra jut egy jó hely.

hvg.hu hvg.hu