szerző:
MTI
Tetszett a cikk?

A Nissan japán autóipari vállalat pénteken bejelentette, hogy a benzinvezeték meghibásodása miatt visszahívja 466 ezer X-Trail sportos kivitelű terepjáróját.

A 2000 és 2004 között gyártott kocsiknál a hibásan gyártott benzinvezeték hamarabb rozsdásodhat, emiatt elfolyhat a tartályból az üzemanyag. Balesetet eddig a Renault japán partnervállalata nem tapasztalt, a hibát azonban 49 esetben azonosította.

A műhelyekbe visszahívott autók közül 177 ezer Európában került forgalomba.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
hvg.hu Autó

Nissan hidrogénnel

A Nissan hatósági engedélyt kapott Japánban a legújabb, nagynyomású hidrogénnel üzemeltetett 280 Nm-es üzemanyagcellás X-Trail FCV nyilvános közúti próbájára és bérbeadására.

MTI Gazdaság

Visszahívnak 1,3 millió Mercedest

A Mercedes 1,3 millió gépkocsit hív vissza ellenőrzésre, hogy esetleges meghibásodásuk elkerülésére ellenőrizze azok dinamóját, villamos-áramköreit és fékjeit is. Hat és nyolchengeres, 2001 és 2005 között gyártott kocsikról van szó.

Cukrászdát nyit Budapesten Gáspár Bea és lánya

Cukrászdát nyit Budapesten Gáspár Bea és lánya

Australian Open: Két koronavírusos játékost találtak

Australian Open: Két koronavírusos játékost találtak

A BMW M sportmodelleket viszik, mint a cukrot

A BMW M sportmodelleket viszik, mint a cukrot