szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A stuttgarti székhelyű Porsche AG új SportDesign csomagot kínál a Boxster és Boxster S típusú roadster modellekhez. A még egyedibb megjelenést nyújtó csomag az első lökhárítóra helyezett kiegészítő spoilerből, egy automatikusan nyíló, új formájú hátsó spoilerből és egy módosított, a kipufogócsövet is magába foglaló hátsó lökhárító spoilerből áll.

© Porsche
Az új SportDesign csomag nem csak markánsabb megjelenést nyújt, hanem az autó aerodinamikai tulajdonságaira is jótékony hatást gyakorol. Az első és a hátsó tengelynél is nőtt a leszorító erő, míg a légellenállás változatlan maradt, ami tovább növeli a vérbeli roadster formájában rejlő finom egyensúlyt. A kipufogócsövet is tartalmazó hátsó borítás tudatosan teremt asszociációt a nagyteljesítményű sportautóval, a Carrera GT-vel. Ehhez az automatikusan nyíló hátsó szárny is jelentősen hozzájárul, amelyet a több különálló szárny koncepciója alapján terveztek. A SportDesign csomag valamennyi elemét a jármű színére fényezik, így azok harmonikusan illeszkednek a Boxster dinamikus külsejéhez.

Az új SportDesign csomagot a Porsche világszerte minden piacon kínálja. Magyarországon minden új Boxsterhez megrendelhető, ára 1,1 millió forint, amely magában foglalja a forgalmi adót is. Meglévő Boxsterhez a Porsche-Tequipment 950 ezer forintos áron kínálja az utólag felszerelhető csomagot (az ár ezúttal is tartalmazza a forgalmi adót, a felszerelés és a fényezés költségeit azonban nem).

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
hvg.hu Autó

Száguldás, Porsche…

Az idei év slágere a lassan Magyarországra is megérkező Cayman mellett a megújult 911 Turbo és utcai versenyváltozata, a GT3. A tuningcégek is felvonulnak Genfben, a Gemballa szintén a 911-eshez nyúlt hozzá. A Panamera sportkupé sorozatgyártása 2009-ben várható.

hvg.hu Autó

480 lovas az új Porsche 911

A Porsche az új 911 Turbóval bővíti jelenlegi kínálatát. A hatodik generációs 911-es csúcsváltozata a Genfi Autószalonon, február 28-án mutatkozik be és az év közepétől vásárolható meg a Porsche-szalonokban.

hvg.hu Autó

Vegytiszta Porsche

A Porsche 911 Turbo mellett a stuttgartiak a 76. Genfi Autókiállítás első sajtónapján bemutatták a 911-es GT3 változatát, amely májustól kapható az európai piacon.

hvg.hu Autó

Jól fogy a Porsche a Közel-Keleten

A Porsche AG továbbra is növekvő eredményeket ér el a közel-keleti országokban. Rövid idő alatt a márka ötödik legfontosabb piaca lett a térség.

Nem elég Sorost führerezni ahhoz, hogy valaki teljesen kiírja magát a NER-ből

Nem elég Sorost führerezni ahhoz, hogy valaki teljesen kiírja magát a NER-ből

Szájer lebukása felgyorsíthatja a Fidesz kilépését a Néppártból

Szájer lebukása felgyorsíthatja a Fidesz kilépését a Néppártból

Szlovéniából érkezett a Vatikán idei karácsonyfája

Szlovéniából érkezett a Vatikán idei karácsonyfája