Bővül a Mercedes-Benz értékesítési és szervizhálózata

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu

Bővül a DaimlerChrysler Automotive Hungária Kft. által forgalmazott Mercedes-Benz transzporterek értékesítési- és szervizhálózata: június 1-jétől új értékesítési- és szervizpontok szolgálják ki a csillagos márka ügyfeleit.

A Mercedes-Benz veszprémi partnere, a SilverStar Motors Kft. június 1-jétől már Szigetszentmiklóson az M0-ás körgyűrű mellett is foglalkozik Mercedes-Benz transzporterek – Vito, Viano, Sprinter és Vario – értékesítésével.

© daimlerchrysler
A TTC M0 Kft. szigetszentmiklósi telephelye is sikeres auditot végzett a Mercedes-Benz transzporterek és teherautók szerviz vonatkozásában. Így a TTC M0 Kft. 2006. június 1-jétől a Mercedes-Benz Vito, Viano, Sprinter és Vario típusú transzporterek és július 5-től Mercedes-Benz Axor, Atego, Actros és Econic teherautók hivatalos szervizpartnere.

A Truck Savaria Kft. szombathelyi telephelye sikeres auditot végzett Mercedes-Benz transzporterek és teherautók szerviz vonatkozásában. Így a Truck Savaria Kft. július 5-től a Mercedes-Benz Vito, Viano, Sprinter és Vario típusú transzporterek és Mercedes-Benz Axor, Atego, Actros és Econic teherautók hivatalos szervizpartnere.

A Mercedes-Benz transzporterek értékesítési-, illetve transzporterek és teherautók szervizhálózatának bővülése következtében országszerte már 13 értékesítési- és 23 szervizpont áll az ügyfelek rendelkezésére. A DaimlerChrysler Automotive Hungária Kft. 2007-ben tervezi tovább bővíteni a Mercedes-Benz márkaképviseletek és szervizpartnerek számát.