hvg.hu Világ

A repülőgépen folytatódik a brit-orosz kakaskodás

Különleges elbánásra számíthatnak a brit repülőgépek Oroszországban, miután a londoni Heathrow repülőtéren a hatóságok átvizsgáltak egy Aeroflot gépet. Mindez a március 4-én végrehajtott Szkripal-merénylet következménye.

MTI Világ

Bombával fenyegetőzött az Aeroflot egyik utasa Genfben

Kiürítették csütörtökön az Aeroflot orosz légitársaság egyik utasszállító repülőgépét a genfi nemzetközi repülőtéren, miután egy férfi azt állította, hogy pokolgép van a fedélzeten - közölte a genfi főügyész hivatala.

MTI Vállalat + Vezető

Egy rubelért a világ legnagyobb légi cége lehet az Aeroflot

Oroszország legnagyobb légitársasága, az Aeroflot azt tervezi, hogy 1 rubelért megvásárolja elsőszámú hazai versenytársa, a súlyos pénzügyi nehézségekkel küzdő Transzaero részvényeinek 75 százalékát, plusz egy részvényt. Ezzel a világ egyik legnagyobb légi szállítási vállalata jön létre.

MTI Vállalkozás

Szárnyal a fapados céget alapító Aeroflot

Az Aeroflot nettó nyeresége 88 százalékkal, átszámítva 543,7 millió dollárra emelkedett a harmadik negyedévben – közölte hétfőn az orosz légitársaság. Az árbevétel 2,9 milliárd dollárra nőtt az egy évvel korábbi 2,4 milliárdról.

hvg.hu Gazdaság

Megirigyelték az oroszok a Ryanair sikerét

Az orosz állami Aeroflot légitársaság fapados leánycéget gründolna. A hírek szerint már 2014-ben indulna a légitársaság, mely 20-40 százalékkal olcsóbban adná a jegyeket, mint a hagyományos légitársaságok.

MTI Világ

Superjeteket állítottak le Oroszországban

Műszaki problémák miatt az orosz légügyi hatóság ideiglenesen leállíttatta négy, az Aeroflot légitársasághoz tartozó Superjet-100 típusú repülőgép használatát - jelentette kedden a Kommerszant FM rádió.

hvg.hu Plázs

Fotó: az orosz stewardessek a legszexisebbek

Szokatlan területen küzdöttek meg egymással a legnagyobb légitársaságok: az utasok szavazatai szerint az orosz légiutas-kísérők piros egyenruhája a legelegánsabb.

MTI Világ

Az Aeroflot beszünteti szíriai járatait

Felfüggeszti Szíriába indított járatait augusztus elejétől a legnagyobb orosz légitársaság, az Aeroflot, mivel az egyre intenzívebbé váló harcok miatt jelentősen csökkent a kereslet a közel-keleti országba szóló repülőjegyek iránt - közölte hétfőn a légitársaság szóvivője.

1 2

A címlapról ajánljuk