hvg.hu Világ

Újabb Trump-közeli üzletember kapott mentességet

Mentességet kapott a jogi felelősségre vonás alól Allen Weisselberg, a Trump Organization pénzügyi igazgatója. Őt is Donald Trump egykori személyes ügyvédjének perében akarnák meghallgatni a hatóságok.

MTI Világ

Észak-Korea leállította a leszerelést

Műholdfelvételekből ítélve Észak-Korea egy ideje már nem folytatja a Szohe rakétakísérleti telep leszerelését – közölte szerdán a baltimore-i Johns Hopkins Egyetemen működő 38North kutatóközpont.

hvg.hu Világ

Ennyi csapás elől már Trump sem tud elhajolni, de ha kiütik, jön a következő gond

Elnöksége, de lehet, hogy élete legnehezebb óráit éli át Donald Trump, miután volt személyes ügyvédje – és megbízható megoldó embere – Michael Cohen ellene vallott egy vádalku keretében, volt kampányfőnökét, Paul Manafortot pedig elítélték csalás vádjával. Közben egy újabb amerikai nő állt elő azzal, hogy az amerikai elnök évekkel ezelőtt erőszakoskodott vele.

MTI / hvg.hu Világ

Volt főtanácsadója szerint sosem volt még ekkora bajban Trump

Michael Caputo azt mondja, az elnök volt ügyvédjének keddi vallomása az eddigi legrosszabb dolog, amivel Trumpnak elnökként szembesülnie kellett. Ráadásul Michael Cohen tudhat még titkokat az elnök üzleti és magánéleti múltjából is.

hvg.hu Itthon

Trump korábbi tanácsadójának beletörik a bicskája Orbánba

Lehetetlen küldetés Steve Bannonnak, Donald Trump amerikai elnök volt főtanácsadójának terve az európai nacionalista-populista erők egyesítésére, mivel a kontinens bevándorlásellenes és euroszkeptikus pártjait jóval több választja el, mint ami összeköti - írta kedden a Politico.

1 2 3 4 5 6 7
100

A címlapról ajánljuk