hvg.hu Tech

Mostanság divatos új funkció jön a Facebook Messengerbe

A szokásos csevegés és online telefonálás mellett hamarosan egy újabb okunk is lesz rá, hogy a Facebook Messengert használjuk. A közösségi oldal legújabb szolgáltatásával egyszerre kap konkurenciát az Apple, a Google és a Microsoft.

hvg.hu Tech

Így küldhet majd pénzt a Facebookon – videó

A Facebook Messenger most már nem csak egy egyszerű üzenetküldő. Többek között már pénzt is lehet küldeni vele. A funkció első körben az amerikai felhasználók számára elérhető, de egy videón már meg tudjuk mutatni, hogyan is lehet majd használni, ha hozzánk is megérkezik.

Papós Tamás Tech

7 tipp: ezekről tudjon, ha Facebook Messengert használ

A Facebook Messenger minden egyes újításával bizonyítja, hogy nem csak szimplán üzenetek küldésére és fogadására jó. A felhasználók néhány apró trükkel többet is kihozhatnak az alkalmazásból, mint gondolnák, ezeket mutatjuk most be.

hvg.hu Tech

Facebookon üzenne? Dobja fel a szöveget ezzel

A Facebook Messenger megújulása után rengeteg lehetőségünk van arra, hogy feldobjuk szöveges üzeneteinket, például olyan GIF-eket csinálhatunk belőlük, amelyeken még mi is szerepelünk. Mindez nagyon egyszerű, csak ez az Androdra és iPhone-ra is ingyen letölthető alkalmazás kell hozzá.

hvg.hu Tech

Ez a magyar app a Facebook Messenger egyik új slágere

Alighogy bejelentette a Facebook, hogy kiegészítő alkalmazásokkal lesz bővíthető a Messenger, az egyik magyar fejlesztésű plugin gyorsan a felhasználók egyik kedvence lett. A ClipDis lényege, hogy a Messengeren át küldött mondanivalónkat híres filmek részleteiként továbbítja.

Balogh Csaba Tech

Óriási változás a Facebook Messengerben

Az eddigi, egyszerű üzenetküldő alkalmazásból egy önálló, multifunkciós platformmá alakul a Facebook Messenger. Jönnek a Messengeren belül elérhető pluginek, beindul a Messengeren belüli pénzküldési lehetőség, az üzletek pedig a Messengeren belül is kommunikálhatnak majd velünk, felhasználókkal.

1 2 3 4 5 6 7 8 9

A címlapról ajánljuk