MTI Közlekedés

Fotók a betegszállító Nagyvárad téri balesetéről

Öten megsérültek, amikor egy betegszállító ütközött egy személyautóval hétfőn reggel Budapesten a Nagyvárad téren. A betegszállító két embert vitt, a 70 év körüli nő súlyos, a 60 év körüli férfi súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett. A sofőr könnyebben sérült. A személyautóban utazó nőt és férfit fejsérüléssel vitték kórházba.

hvg.hu Bűnügy

Bors: 16 éves, bedrogozott fiú késelte meg a háromgyermekes mentőápolót

Valószínűleg biofüvet szívott a kristály nevű szerre, ettől válhatott agresszívvá az a tizenhat éves fiú, aki kedden délelőtt megkéselt egy háromgyermekes mentőtisztet a Nagyvárad térnél, Budapesten – így tudja a Bors. A lap szerint a hasán, a mellkasán és a bal kézfején szúrták meg a férfit, aki a mentőszolgálat kedd délutáni tájékoztatása szerint már túl van az életveszélyen.

MTI Baleset

Tűz volt a Nagyvárad téri aluljáróban – fotó

Tűz ütött ki hétfőn hajnalban a Nagyvárad téri aluljárónál, ahol kigyulladt egy pékség üzlethelyisége. Az üzletben elektromos készülékek kaptak lángra, a tűzoltók megfékezték a tüzet, a nagy füstöt ventilátorral fújatták ki. A tűz keletkezésének okát még vizsgálják. A rendőrök és tűzoltók az aluljárót kiürítették, a metrólejáratokat a BKK munkatársai lezárták. Az oltás és füstmentesítés idejére az aluljáró gyalogosforgalma szünetelt, a 3-as metró a Nagyvárad téri megállóban nem állt meg.

MTI Baleset

Megint füstöl a 3-as metró

Nem jár a metró a Deák tér és a Nagyvárad tér között - közölte Erős János, a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) fődiszpécsere szerda este az MTI-vel.

hvg.hu Itthon

Bezár a melegedő a Nagyvárad téren

Az időjárási viszonyok változása miatt a 3-as metró Nagyvárad téri galériájában a fagyoskodók számára kialakított melegedő egy hónap után, hétfőn bezár.

1 2

A címlapról ajánljuk