MTI Bűnügy

Szivárgó gázvezeték miatt költöztettek ki embereket Pusztaszabolcson

Hazatérhettek Pusztaszabolcson azok a lakók, akiket kedden kora este kértek otthonuk elhagyására a hatóságok egy gázvezeték hibája miatt. A hibát a szakemberek javították, sem a gázszolgáltató, sem a katasztrófavédelmi mobil labor műszerei nem mutattak újabb szivárgást – közölték a kakatasztrófavédelemtől.

MTI Itthon

Pusztaszabolcs lett a Föld Órája Fővárosa

A Fejér megyei Pusztaszabolcs lett a Föld Órája Fővárosa 2014-ben, így a Természetvédelmi Világalap (WWF) magyarországi szervezete ünnepélyesen átadta a címet a város önkormányzatának, a Föld Órájáért kampányoló Tiszta Utak Élő Táj Egyesületnek.

MTI Itthon

Lemondott Pusztaszabolcs polgármestere

Lemondott tisztségéről a Fejér megyei Pusztaszabolcs független polgármestere, Czompó István, szeptember 30-i hatállyal – olvasható a város hivatalos honlapján.

MTI Itthon

Pécs felé késnek a vonatok

Avartűz miatt átlagosan 70-80 percet késnek a vonatok a Budapest-Pusztaszabolcs-Pécs vonalon szombat délután - közölte a MÁV kommunikációs igazgatósága az MTI-vel.

MTI Itthon

Gyerekkori barátját gyilkolta meg egy férfi

Kétszázezer forinttal tartozott legjobb gyermekkori barátjának egy férfi, s hogy ne kelljen megadnia, baltával megölte majd elásta őt egy pusztaszabolcsi bérelt ház kertjében.


A címlapról ajánljuk