hvg.hu Autó

A Renault nem adja fel az egyterűit, és jól teszi

Bár nem a legdivatosabb műfaj ma családi egyterűeké, de franciák nem adják fel és bemutatatták az új Scenic-et. A negyedik generációs családi autó szabadidőautós megjelenéssel, 20 colos kerekkel és modern műszaki tartalommal folytatja az idén 20 éves típus sikertörténetét.

hvg.hu Autó

Szinte teljes feketében tért vissza a Forma–1-be a Renault

Egy versenyt már biztosan megnyert a hat éve önálló csapatként nem versenyző francia márka. Elsőként rukkoltak ki idei autójukkal. Szerdán hivatalosan is leleplezték a csapat idei versenyautóját, és az is kiderült, kik lesznek a pilóták.

MTI Vállalkozás

Éppen irtózatosan nagyot bukik a Renault

Francia médiajelentések szerint a múlt héten házkutatást tartottak a Renault autógyárnál a francia hatóságok, és számítógépeket foglaltak le. A cég részvényárfolyama beszakadt.

MTI/AFP Autó

Kiszállhat a Red Bull a Forma 1-ből

Amennyiben nem sikerül versenyképes motorbeszállítót szereznie a Forma 1-es csapatnak, kiszállhatnak a versenysorozatból - nyilatkozta a csapat egyik tanácsadója.

hvg.hu Autó

Felbukkant az új Renault Megane

A hivatalos permier persze csak a Frankfurti Autószalonon lesz, de ahogy ilyenkor lenni szokott szinte mindent megtudhatunk már korábban az újdonságról. Most egy olasz autós oldal kapta meg "a kiszivárogtatás jogát".

1 2 3 4 5 6 7
16
A címlapról ajánljuk