hvg.hu Közlekedés

Magyar tűzoltóautót mutattak be, íme a fotók!

A ferencvárosi tűzoltó-kapitányságon mutatták be a magyar fejlesztésű, de Renault-alvázra épülő Heros Aquadux X 1500 típusú tűzoltóautót, illetve ahogyan a szakmai szövegben nevezik: gépjárműfecskendőt.

hvg.hu Autó

Ilyen menő Daciat mi miért nem kaphatunk?

Eleve Renault név alatt fog futni és Európán kívül, de mégiscsak ugyanaz az alapja, mint a nálunk jól ismert Dacia Sanderonak. Bemutatkozott a Renault Sandero RS.

hvg.hu Autó

Mi ez a Renault Kadjar?

A franciák egy teljesen új modellel jelentkeznek, amely az első C-szegmensbe tartozó szabadidő autójuk lesz. Mondhatni á la Nissan Qashqai.

hvg.hu Gazdaság

Az oroszok újabb komoly taslit kaptak

Nemcsak az árakat emelik egyes autógyártók Oroszországban a gyengülő rubel miatt, hanem egyes típusokhoz egyáltalán nem is lehet már hozzájutni.

hvg.hu Autó

A Veyronra hajazna az új Volga?

Egy ideje már rebesgetik, hogy a nagy megújulás alatt álló orosz személyautó-gyártás kitermeli végre azt az új modellpalettát, amit nem csak odahaza lehet a vevőkre sózni, hanem megél a nemzetközi piacon is. A Renault féle Lada-szál próbálkozik jobban, de azért a VAZ Volgájával is történik valami....

MTI Vállalkozás

Csak a Dacia tölti a Renault kasszáját

A francia autógyártó Renault-t csak az alsóbb kategóriás, Romániában gyártott Dacia húzza ki a bajból, mert a saját eladásai egyre rosszabb képet mutatnak a feltörekvő országok piacán.

hvg.hu Autó

Nem lesz Renault–Caterham sportkocsi

Miután összebalhéztak és az üzlet befuccsolt, a Renault bejelentette, hogy kivásárolja azt az 50 százalékos tulajdonrészt, amelyet a Caterham Group birtokolt abban a vegyesvállalatban, amelyet 2012 végén hívtak életre az Alpine sportkocsik tervezésére és gyártására. Mostantól mindkét gyártó a maga útját járja.

1
4 5 6 7 8
16

A címlapról ajánljuk