hvg.hu Autó

Ugrik a Caterham és a Renault közös üzlete?

Brit sajtóértesülések szerint lőttek a Caterham és a Renault együttműködésének: egyelőre csak közúti autós fronton, de ez a közeljövőben kihathat akár a két fél Forma-1-es kooperációjára is.

hvg.hu Autó

Jön a még olcsóbb Dacia?

A román gyártó városi miniautójáról egyre több pletyka és félhivatalos megerősítés is kering.

MTI Autó

Román marad a Dacia, egyelőre

Az infrastruktúra fejlesztése mellett a bérköltségektől is függ, hogy marad-e Romániában a francia Renault gépkocsigyár, amely a Dacia gépkocsit gyártja itt - derült ki hétfőn Nicolas Maure, a Renault Románia vezérigazgatójának nyilatkozatából.

MTI Gazdaság

Lepipálta a Renault a nagy rivális Peugeot-ot

Növelte eladásait a Renault, a francia autógyártó 2013-ban világszerte 3,1 százalékkal több személygépkocsit és kisteherautót adott el, mint 2012-ben. Az eladott járművek száma összesen 2,628 millió volt.

hvg.hu Sport

Dacia a Forma–1-ben? Öööö... miért is ne?

Az elmúlt hetekben egymást érik a találgatások arról, hogy melyik 3 csapat adhatta le a nevezési szándékát a Forma–1-be. A szakújságok már-már biztosra veszik, hogy az egyikük a Nascar szériából ismert, amerikai Haas Racing lehet, melynek tulajdonosa, Gene Haas már a Nemzetközi Automobil Szövetséggel (FIA) is kapcsolatban áll, míg a másikuk a szerb üzletember, Zoran Stefanovic Stefan GP nevű formációja lehet, mely 2011-ben egyszer már eljutott a kapuig.

hvg.hu Vállalkozás

Startupok költöznek a Renault-házba

A Renault sikeresen értékesítette a már évek óta kihasználatlanul üzemelő Róbert Károly körúti irodaházát. „Az Aranypart Ingatlanbefektetési Alap, mint új tulajdonos már megkezdte az épület egyedi külső és belső átalakításának engedélyeztetését. A cég befektetői hátterét egy svájci-magyar tulajdonosi kör alkotja” – mondta Bogár Roland, a tranzakció során az eladót képviselő Colliers International budapesti irodájának befektetési tanácsadója.

MTI Autó

Volt Renault-fejes áll a Peugeot-Citroën élére

Carlos Tavares, a Renault korábbi alelnöke veszi át 2014-ben a konkurens autógyár, a PSA Peugeot Citroen vezetését - jelentette be közleményben hétfő esti ülését követően a gazdasági nehézségekkel küzdő legjelentősebb francia autókonszern felügyelőbizottsága.

hvg.hu Autó

Elképesztő hanggal tesztelt egy Formula E Car (videó!)

Lehet még egy ideig fintorogni, hogy az autóverseny az a dobhártyaszaggatásról (is) szól, és az elektromos autók sosem fognak úgy zenélni, mint a V12-es, V10-es vagy V8-as motorok, de rövidesen ez már nem lesz elég. A jövőre debütáló Renault Formula E motornak – versenyautónak például egészen futurisztikus hangja van máris.

hvg.hu Autó

Még keményebb sport Clio érkezik

A Renault kisebbik sportautója a dicséretek mellett kritikát is kapott, ezért most fontolóra veszik a vadított verziót.

1
5 6 7 8 9
16

A címlapról ajánljuk