hvg.hu Itthon

Török Gábor kielemezte a választásokat és mondott pár meglepő dolgot

A politikai elemző számításai szerint messze a Fidesz tudta a legnagyobb mértékben növelni a szavazóinak a számát, a Jobbik és az LMP pedig történetének legjobb eredményét érte el a mögöttünk hagyott választások során. Török szerint a stratégiai szavazás egyértelműen 2018 komoly újdonsága.

hvg.hu Itthon

Török Gábor: A mostani a Fidesz legnagyobb sikere

A Fidesz nagyobb fölénnyel nyerte meg a 2018-as választást, mint amire akár maga is számított, lényegesen több szavazatot kapott, mint négy évvel ezelőtt. A rendszerváltás utáni magyar politikában még soha nem nyert egy politikai erő háromszor egymásután, ráadásul ebből a három győzelemből számos tekintetben a mostani tekinthető a Fidesz legnagyobb sikerének – írta a választás utáni gyorselemzésében Török Gábor.

hvg.hu Vélemény

Török Gábor jelentkezett a kerítésügy gyorselemzésével

Jó lenne tudni, hogy a kormány valóban a kerítéssel akarja-e megoldani a problémát, vagy csak akart egy erős érvet (ütőkártyát) az uniós érdekérvényesítésben – írja a kormány szerdai bejelentéséről Török Gábor politikai elemző a Facebookon.

hvg.hu Vélemény

Habony valójában egy photobomb?

Azok után, hogy Orbán Viktor kedden is lényegében letagadta, hogy Habony Árpád neki dolgozik, Török Gábor egész galériát tett közzé, amelyen a két férfi együtt látható. Egy kommentelő szerint Habony csak egy photobomb.

hvg.hu Vélemény

Török Gábor: A Fidesz bársonyszőnyeget terít a Jobbik elé

Világosan látszik, hogy a Fidesz eddigi stratégiája nem gyengítette, hanem erősítette a Jobbikot – írta a Facebookon Török Gábor politikai elemző a vasárnapi tapolcai időközi választást követően, amelyet a Jobbik képviselője, Rig Lajos nyert.

hvg.hu Itthon

Török Gábor gyorselemzése a drogteszt-agymenésről

Török Gábor elemző szerint a politikai vita dönti el, hogy beválik-e a kötelező drogteszt ötletét bedobó Fidesz számítása, hogy megállítsa a szavazótáborának sorvadását, de egyelőre csak annyi látszik, hogy ez nem teljesen esélytelen.

hvg.hu Itthon

Török Gábor: Orbánnak "most látnia kellene, hogy nincs tovább"

Török Gábor szerint a McCain-ügy nem csak a magyar miniszterelnökről szól, hanem Magyarországról és a magyar jobboldalról is. Blogjában azt írta: Magyarország két nagy hibát követhet el: ha elhiszi, hogy minden problémáját Orbán okozza, s ha elhiszi, hogy minden problémájára megoldást csak Orbántól várhat.

1 2 3 4 5 6 7
16

A címlapról ajánljuk