-k- Élet+Stílus

Kraft Kőbányán

Ha a múlt hétvége a borok jegyében telt a Várban, akkor a mostani a söröké Kőbányán. A KRAFT 4. Sörfesztiválon 9 hazai és 8 külföldi főzde 100 söre lesz kóstolható. A szeptember 14. és 16. közötti fesztivál annyiban rendhagyó, hogy a Kraft Egyesület tagjai mellett ezúttal külföldi sörfőzdék is bemutatkoznak.

hvg.hu Élet+Stílus

A Balaton a Várba költözött

A Budapest Borfesztivál 27. alkalommal várja a borbarátokat a Budai Várba, ahol mától vasárnap estig több mint 150 hazai és külföldi kiállító több ezer borát kóstolhatják. Reflektorfényben a balatoni borászatok.

hvg.hu Élet+Stílus

Egy lassú fesztivál

A Zempléni Fesztiválon idén is jól megfért a bor, a jazz, Csajkovszkij, Bartók és Kálmán Imre.

Czeglédi Fanni Élet+Stílus

Fesztiválkaják: nagyon a látványra mennek

Egy zenei fesztiválra nyilván nem a kulináris kielégülés miatt megyünk, de azért nem árt néha jót enni, nemcsak jót inni. Megnéztük, mit kínál ebben a témakörben a Sziget, utánajártunk annak is, milyen ételek után nyúlnak először a magyarok és a külföldiek, és kikértük néhány gasztroprofi véleményét úgy általában a fesztiválkaják minőségéről.

Élet+Stílus

Megérkeztek az első szigetlakók

Hivatalosan szerdán kezdődik a Sziget Fesztivál, de a korán érkezők már kedden felverték sátraikat, és bevették a Hajógyárit. Az alapozás a jövő hét keddig tartó fesztiválra elkezdődött, a hvg.hu fotósa megnézte, hogyan gyúrnak rá a fesztiválozók az előttük álló kemény hétre.

Csatlós Hanna - Németh Róbert Kult

Erősen indul, erősen végződik, és közben sem lesz gyenge – itt a nagy Sziget-ajánló!

Bár az igazi zenerajongó mindig telhetetlen, most azért simán kijelenthetjük, hogy az utóbbi évek magasan legerősebb Sziget-kínálata az idei. Itt lesz a világ jelenleg egyik legfontosabb zenekara, valamint női és férfi szólóelőadója, kifejezetten erős lesz a derékhad is, de akik indie-, elektronikus zenei-, vagy világzenei-ínyencfalatokra vágynak, azok sem csalódnak majd. Így néznek ki az előttünk álló napok.

-gy- Élet+Stílus

Paloznak - jazz, bor, buli

Mondják, aki a nyár egyik leghangulatosabb fesztiválját keresi a Balatonnál, annak ilyen tájt Paloznakon a helye. Az alig több mint 400 lakosú községben, ahol nyolc évvel ezelőtt a tájház udvarán tartották az első koncerteket, s ahol otthonra talált a jazz, a minőségi zene és a gasztronómia.

Csunderlik Péter Élet+Stílus

A pokol tornáca – Megnéztük a Balaton Soundot

Toitoi-szaggal keveredő Axe Excited, a színpadon az emberi kultúra ellenségei integetnek a füstben, és totál részeg külföldiek, akik tiszteletben tartják a kultúránkat, miközben még csak egy fehér törpét se láttunk a VIP-ben, ahol húgyszag lengedezett és csalamádés vödörben adták a koktélt.

1 2 3 4 5 6 7
49

A címlapról ajánljuk