#kenyérár






Jó a búzatermés, mégis drágul a kenyér, mi történt?
 

Jó a búzatermés, mégis drágul a kenyér, mi történt?

A növekvő alapanyagárak és munkaerőhiány sújtja a sütőipart, a másik oldalon viszont a minőségi termékekre nyitott fogyasztók jelenthetnek kiutat az ágazat számára. A kézművesek és a multik kereszttüzében a közepes méretű vállalkozások kritikus helyzetbe kerültek, és azoknak a fogyasztóknak is egyre inkább a zsebükbe kell nyúlniuk a pékáruért, akik nem lelkesednek a minőségi termékek iránt.

Kákos Anna Kákos Anna










Megdöbbentették az államtitkárt a hazai pékek
 

Megdöbbentették az államtitkárt a hazai pékek

A kenyér árában csupán 17 százalék a búza aránya, ezért nem érti a minisztérium, miért erre hivatkozva emelnének árat a pékek, ráadásul az uniós agrártermékek elleni orosz embargó árcsökkenést is hozhat – közölte a Napi Gazdaság.

MTI MTI