#netpincér








 

"A fenntartható vendéglátás legfontosabb lépése, hogy kezdjék el"

Az étterembe járók igénye megnőtt az egészségesebb és környezetet kevésbé terhelő ételekre, ráadásul a koronavírus-járvány most lökést adott olyan szemléletváltásnak is, mint az alapanyagok helyi termelőktől beszerzése. Ezekről, vagyis a zöld vendéglátásról beszélgettünk Szabó Eszterrel, a Felelős Gasztrohős Alapítvány kommunikációs vezetőjével, és Patai Zoltánnal, a NetPincér ügyvezetőjével.

Dobos Emese Dobos Emese











Drónokkal nyomulna a Netpincér
 

Drónokkal nyomulna a Netpincér

Már kísérletezik a pilóta nélküli repülő szerkezettel a webes ételkiszállító, de konkrétumokat nem árulnak el a tesztről. Csak annyit, hogy hisznek a 100 százalékig automatizált házhoz szállításban.

hvg.hu hvg.hu