Gergely Zsófia Itthon

Megszólal Czeglédy: a Tv2 egy statisztát bevetve próbálja lejáratni

Kampánystatisztának tartja Czeglédy Csaba azt a tanút, aki a Tv2-ben azt állította, hogy az előzetesben lévő politikus pénzeli Gyurcsány Ferencet, de még egy jobbikos jelöltet is. Az ügyvédje útján nyilatkozó Czeglédy ezért feljelenti Andy Vajna csatornájának hírigazgatóját, Kökény-Szalai Vivient.

hvg.hu Itthon

Pert fontolgat a Helsinki Bizottság a Fidesz ellen

Vasárnap Halász János mindennek elmondta a civil szervezeteket, mert nem válaszoltak közérdekű adatigénylésre. Kiderült, a határidő még le sem járt. A Magyar Helsinki Bizottság pert fontolgat az ügyben.

MTI Kult

Bíróságon köthet ki beszólása miatt Sinead O'Connor

Rágalmazás miatt feljelentette Sinead O'Connort Arsenio Hall amerikai színész és komikus, akiről az ír énekesnő azt állította, hogy "éveken át" kábítószerrel látta el az április 21-én tisztázatlan körülmények között elhunyt Prince popsztárt.

hvg.hu Itthon

Kerékpáros tervek: rágalmazást és biciklisterrort emleget a főváros

A főpolgármester soha nem adta utasításba a kerékpáros fejlesztések megszüntetését. Még kevésbé volt valaha is szó a tömegközlekedés háttérbe szorításáról – olvasható a Főpolgármesteri Hivatal szerda délelőtti közleményében. Ebben azt is írják, hogy 1990 óta soha nem volt annyi kerékpáros fejlesztés, mint a 2010-es választások óta. A közleményben emellett a "kerékpárosok radikális kisebbségének gátlástalan terrorját" emlegetik.

hvg.hu Itthon

Rabosítottak 17 embert, mert megosztottak egy Facebook-bejegyzést

Balázs Árpád fideszes polgármester tavaly elbukta a választást az ellenzékkel szemben, azóta a korábbi önkormányzat ügyeit boncolgatják a közösségi oldalakon is. Egy bejegyzés szerint gyanúsan áron alul kelt egy városi ingatlan Balázs idején, az egykori polgármester a gyanúsítgatások miatt feljelentette a posztolót és a bejegyzés megosztóit is.

hvg.hu Itthon

Novák Előd egymilliót fizet Alföldi Róbertnek

Novák úgy értelmezi a bíróság döntését, hogy ő belegázolhat más becsületébe, mert van rá pénze. A jobbikos politikus megsértette a Nemzeti Színház korábbi igazgatójának becsületét, mikor a lemondását követelő tüntetésen azt mondta, hogy "Addig jár a köcsög a kútra, míg el nem törik".

hvg.hu Itthon

Videó: Kocsis Máté nem meleg a bíróság szerint

Ungár Klára melegnek nevezte Kocsis Mátét, aki sértve érezte magát a szerinte valótlan állítás miatt, ezért beperelte Ungárt. Kocsis szerint nem szabad összekeverni az ügyét a melegek helyzetével, az ítélet szerint nem kell vizsgálni, hogy egyáltalán sértő-e a meleg jelző, elmarasztalták Ungárt és kétmillió forint kártérítés megfizetésére kötelezték.

1 2 3 4 5

A címlapról ajánljuk