#tender

MTI Gazdaság

A megvesztegetés feltételeit is közölték egy román tendernél

"Tévedésből" a megvesztegetés tételei, autóvásárlás és méregdrága "továbbképzések" is szerepelnek egy romániai tenderfüzetben, amely egy autópálya-szakasz megvalósíthatósági tanulmányának aktualizálására vonatkozik - írta pénteken a Gandul.info román hírportál.

MTI/Népszabadság Gazdaság

Népszabadság: kiírták az e-útdíj tendert

Összesen öt napja van annak, aki a használatarányos útdíj beszedésére alkalmas rendszer szállítására pályázna. Az Állami Autópálya Kezelő az Európai Unió hivatalos lapjában jelentette meg a 42 milliárdos tendert - írja a szerdai Népszabadság.

MTI Itthon

Népszabadság: lefékezték az útdíjtendert

Lefékezték a használatarányos útdíjtendert: az akár százmilliárd forintos fejlesztésről szóló kormányhatározat újabb néhány napos csúszással jelenhet meg, a rendszerszállítók kiválasztásába szeptember helyett októberben vághatnak vele – írta pénteki számában a Népszabadság.

hvg.hu Itthon

Simicska-cég győzött le Simicska-céget egy MTVA-s tenderen

A Simicska Lajos érdekeltségébe tartozó Publimont Kft. nyerte azt a tendert, amelyben a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap írt ki közterületi kampányok tervezésére, kivitelezésére. Az MTVA hirdetmény nélküli tárgyalásos eljárásban keresett jelentkezőt ezekre a feladatokra. A másik pályázó, a Mahir volt, amely ugyancsak Simics Lajos érdekeltségébe tartozik – olvasható a K-Monitor blogján.

MTI Itthon

Gyorsított tenderben szabadulna az ORFK az autóitól

Az Országos Rendőr-főkapitányság 1 250 járőr- és 500 bűnügyi ügyintézői gépkocsira írt ki gyorsított tárgyalásos közbeszerzést; a sietség indoka az, hogy a korábbi eljárás mind a hat ajánlattevője visszavonta ajánlatát - a felhívás a legutóbbi Közbeszerzési Értesítőben jelent meg.

MTI Gazdaság

Négynapos tender: magyarázkodik a Hulladékgazdálkodási ügynökség

Az Országos Hulladékgazdálkodási Ügynökség Nonprofit Kft. (OHÜ) szerint a hatályban lévő közbeszerzésekről szóló jogszabályoknak megfelelt a kommunikációs közbeszerzési kiírásuk. Egyúttal visszautasítanak minden olyan vádaskodást, amely a kiíró szándékait rossz színben tünteti föl - közölte az OHÜ szerdán.

hvg.hu Gazdaság

Négy napos tender: feljelentést tesz az LMP

Schiffer András és Szilágyi László, az LMP országgyűlési képviselői az Országos Hulladékgazdálkodási Ügynökség gyorsított közbeszerzési eljárása miatt feljelentést tesznek - közölte a párt.

MTI Vállalkozás

Az MVM cége megrendelést kapott a CERN-től

Az MVM OVIT Zrt. nyerte el a genfi székhelyű CERN (Európai Nukleáris Kutatási Szervezet) 66 kilovoltos alállomásainak védelmi és irányítástechnikai korszerűsítésére kiírt pályázatát - közölte a társaság kedden.

MTI Itthon

Védőruhákra írt ki tendert a BKV

Tizenötezer védőeszközt és védőruhát venne a BKV, a beszerzendő tételek között vannak álarcok, gumiöltönyök és tűzálló nadrágok is.

MTI/Napi Gazdaság Vállalkozás

Engedniük kell az elvárásból a mentőknek

Az Országos Mentőszolgálat 2,3 milliárd forintot különített el informatikai fejlesztésre, de a beérkezett legolcsóbb ajánlat is ötmilliárd feletti - írta keddi számában a Napi Gazdaság.

MTI Vállalkozás

3,5 milliárdért építhet töltést a Dunán a CD Konzorcium

A Duna Tolna megyei szakaszának töltésfejlesztési munkáira az Országos Vízügyi Főigazgatóság által kiírt nyílt tendert nettó 3,4 milliárd forintos ajánlatával a CD Konzorcium nyerte el - az eredmény a legutóbbi Közbeszerzési Értesítőben jelent meg.

Stemler Miklós Itthon

Fidesz-közeli cégé lehet Pécs teljes közétkeztetése

Éves szinten másfél milliárd forintos megbízást nyert el a gyorsan terjeszkedő Hungast cégcsoport egyik tagja, a Hungast Dél-Magyarország Kft. Pécsett, miután a következő tíz évben ők végezhetik a pécsi közétkeztetést. A nagyvonalú szerződés szépséghibája, hogy a cég nem rendelkezik a szükséges hatósági igazolással. Az elmúlt években jelentős karriert befutó Hungast csoport Bánki Erik, a Fidesz volt regionális pártigazgatójának érdekeltségi köréhez köthető.

hvg.hu Vállalkozás

Nem lassít a Közgép

A Simicska Lajos érdekeltségébe tartozó Közgép Zrt. a közelmúltban újabb rekultivációs, vasút- és útépítési munkákat nyert el konzorciumtársaival együtt. A cég részvételével megvalósuló munkák értéke eléri a 280 milliárd forintot.

MTI Gazdaság

Törvényt sértett az OEP pályázata a vényekre?

A Közbeszerzési Döntőbizottság (KD) szerint szabálytalan volt az Országos Egészségbiztosítási Pénztár (OEP) 216 millió vény előállítására kiírt tendere, jogsértően érvénytelenítették az Állami Nyomda (ÁNY) ajánlatát. Az egyedüli érvényes ajánlatot benyújtó Szenzor Számítóközpont Kft.-vel azonban a jogorvoslat ellenére - ellátási problémákra hivatkozva - már szerződést kötöttek - írja a Napi Gazdaság.

MTI Vállalkozás

Finn cég nyert a mentőautó-tenderen

Négy ajánlattevő közül a finn Profile Vehicles Oy cég lett a nyertes az Országos Mentőszolgálat 30 darab, úgynevezett B típusú mentőautójának (esetkocsijának) szállítására kiírt nyílt közbeszerzési eljárásban - az eredmény a hétfői Közbeszerzési Értesítőben jelent meg.

hvg.hu/MTI Gazdaság

Állami konzorcium lesz a negyedik mobilszolgáltató

A Magyar Posta Zrt.-Magyar Villamosművek Zrt.-MFB Invest Zrt. konzorciuma lesz a negyedik mobilszolgáltató a magyar piacon, miután megnyerte a 900 megahertzes frekvenciasáv 5 megahertz szélességű egybefüggő "A"-blokk árverését.

MTI Gazdaság

Elkaszálták az M43-as folytatásának mérnöki tenderét

Miután egy műszaki ellenőr alkalmasságát nem igazolta hitelt érdemlően a nyertes ajánlattevő, a Közbeszerzési Döntőbizottság (KDB) megsemmisítette a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő (NIF) Zrt. által az M43 autópálya folytatásának mérnöki feladataira kiírt nyílt közbeszerzést lezáró döntést - a KDB szerdai döntése csütörtökön jelent meg a Közbeszerzési Hatóság honlapján.

1
4 5 6 7 8 9 10
50 év után visszatér a Ferrari a Le Mans-i 24 órásra

50 év után visszatér a Ferrari a Le Mans-i 24 órásra

Nehezen felejthető cikkben tiszteleg Kubatov Gábor előtt a Nemzeti Sport

Nehezen felejthető cikkben tiszteleg Kubatov Gábor előtt a Nemzeti Sport

Fekete-Győr sokat csuklik: A Momentum nyomulása leforrázta az ellenzéket

Fekete-Győr sokat csuklik: A Momentum nyomulása leforrázta az ellenzéket

Így spórolhat személyi hitelénél akár havi 50 ezer forintot

Így spórolhat személyi hitelénél akár havi 50 ezer forintot

A NASA is beszáll az elektromos repülőgépekbe

A NASA is beszáll az elektromos repülőgépekbe

Marabu Féknyúz: Ellenzéki összefogás

Marabu Féknyúz: Ellenzéki összefogás

Annyi a covidos Balassagyarmaton, hogy a polgármester arra kéri a szülőket, ne vigyék iskolába a gyerekeket

Annyi a covidos Balassagyarmaton, hogy a polgármester arra kéri a szülőket, ne vigyék iskolába a gyerekeket

A Várpalotánál lévő horgásztóban kötött ki egy megcsúszó autó – videó

A Várpalotánál lévő horgásztóban kötött ki egy megcsúszó autó – videó

A címlapról ajánljuk