szerző:
MTI
Tetszett a cikk?

"A magányos elkövető – a XXI. századi terrorelhárítás új kihívása" címmel hirdetett tendert a Terrorelhárítási Központ. Elsősorban természetes személyek vagy csoportok jelentkezését várják.

A köztársasági elnök és a kormányfő védelmét is ellátó TEK 400 ezer forint összdíjazású tendert hirdetett védelmi tanulmányok készítésére "A magányos elkövető – a XXI. századi terrorelhárítás új kihívása" címmel – írta szerdai számában a Népszava.

A pályázatra elsősorban természetes személyek vagy csoportok nyújthatnak be dolgozatot – írta a lap.

A Népszava – idézve a pályázati kiírás szövegét – azt írta: a pályázat célja, hogy "egy korábban Magyarországon kevéssé feldolgozott szakterületen olyan tudományos alaposságú írások szülessenek, amelyek feltárják a magányos elkövetőkkel szembeni terrorelhárítási és rendvédelmi fellépés sajátosságait, a hazai és a nemzetközi jogi lehetőségeit, főbb szakfeladati
kérdéseit, orvosetikai anomáliáit, esetlegesen történeti aspektusait".

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
A rendőrség keresi ezt a bringást, mert megrongált egy autót

A rendőrség keresi ezt a bringást, mert megrongált egy autót

Késsel fenyegetett meg egy férfit egy teherautósofőr a 8-as főúton

Késsel fenyegetett meg egy férfit egy teherautósofőr a 8-as főúton

Eltüntették a radarról a NER magángépét

Eltüntették a radarról a NER magángépét