hvg.hu Itthon

Mégis csonkolni fogják a ligeti ősplatánok ágait?

Bár a beruházó szerint semmi nem fenyegeti a Városligeti tó partján álló ősplatánokat a vizes vb építkezései miatt, a ligetvédők most olyan fotókat posztoltak, amelyek aggodalomra adhatnak okot.

hvg.hu Itthon

Megnyugodhatnak a ligetvédők a vizes vb-t szervező cég szerint

Nem kell félteni az ősrégi platánokat és a Városliget növényzetét a szinkronúszó létesítmények felépítésétől, mondja a Bp2017 Kft. Ígéretük szerint az aljnövényzetet is védik, a tóban végig lesz víz, és a platánok ágaihoz sem nyúlnak.

hvg.hu Gazdaság

És akkor a NER elkezdte bedarálni a gyerekeinket

Tudatosan nem képeznek elég tanárt, majd erre hivatkozva sorvasztják el az oktatást Magyarországon. A vizes vb költségei úgy felpörögtek, mint Vajna online kaszinójában a rulettkerék, a polgármester exneje viszont Salgótarjánnak nézte a Budai Várat. Ez a hvg.hu heti gazdasági összefoglalója.

MTI Ingatlan

A vizes vb miatt kapott új díszkivilágítást a Lánchíd – fotók

Kék színnel világították meg pénteken a Lánchidat, így jelzik, hogy nemsokára indul a vizes világbajnokság. Májusban és júniusban is ugyanilyen díszkivilágítást kap az átkelő 14-én. A 17. FINA Világbajnokságot július 14-e és 30-a között Budapesten valamint Balatonfüreden rendezik meg.

1 2 3 4 5 6 7
10

A címlapról ajánljuk