Végleg bezár a tihanyi Malackrumpli Bisztró
A vezetőség szerint megálmodója halálával elveszett az étterem lelke.
A vezetőség szerint megálmodója halálával elveszett az étterem lelke.
A Bajai Járási Ügyészség garázdaság miatt emelt vádat egy házaspár tagjaival szemben.
A Tarányi-présházban vendéglátóhely működött, de könnyedén visszaalakítható családi kúriává – derül ki a hirdetésből.
Magyarország egészéről készít étteremlistát a Michelin Guide. Hamarosan kiderül, mely hazai éttermeket talált érdemesnek arra a patinás gasztronómiai kalauz, hogy szerepeltesse a kiadványban, és csillaggal vagy más elismeréssel értékelje teljesítményüket.
Három éttermet nyitottak meg, egyelőre még csak házhozszállítással működnek.
Az Őrház & Chill BBQ október 31-ig tart nyitva. Utána lehúzzák a rolót.
A 30 éves férfi tavaly ősszel nyolc budapesti gyorsétteremből, étteremből, üzletből, szállodából lopott vagy próbált lopni.
A férfi nem ismerte el a bűncselekményt.
A bezárás oka, hogy a cégek egy részének olyan magasra kellene emelnie az árait, amit képtelenek kifizetni a vásárlók.
A Covid-járvány előtti találmány, de a pandémia idején vált igazán népszerűvé a QR-kóddal elérhető digitális étlap. De egyre többen követelik vissza a hagyományos menüt.
A Tedd a számlát a kirakatba elnevezésű akcióhoz bárok, éttermek, pizzeriák, fagylaltozók, ruhaüzletek is csatlakoztak.
"Egy belvárosi étteremben kevésbé lehet sózni az ételeket, mint a külvárosban" - vélik a budapesti Urban Betyár tulajdonosai. A Leidal család azonban azt is tudja, másfajta élményre is szükség van már, így ők nemcsak ételekkel, hanem egy egyedülálló néprajzi gyűjteménnyel is igyekeznek becsábítani a vendégeket. De mi volt előbb? A gyűjtemény vagy a konyha? És mire van szükség a Covid után a vendéglátásban? Leidal Csabával és fiával beszélgettünk.
Az arcszőrzetét növesztő magyar miniszterelnök minden évben ad témát a nyaralásával. Összeszedtük, hol és hogyan telt a vakációja az elmúlt években.
A jelek szerint nem zökkenőmentes a miniszterelnök nyaralása.
A Creator nevű San Franciscó-i cég szerint feleannyiért képes kínálni magas minőségű szendvicseit, mint mások.
A koronavírus-járvány alatt is sokan gondolkodtak új vendéglő megnyitásán.
Furcsa mélyedésekre lett figyelmes egy vendég egy szecsuáni étterem udvarán. Kiderült: krétakori lábnyomokat fedezett fel.
Jártunkban-keltünkben megéhezünk, megszomjazunk, megállunk „kispiszkostól” a fine diningig. Nosztalgiázunk és felfedezünk, megyünk az emlékeink után, rábízzuk magunkat a véletlenre, vagy éppen nagyon is tudatosan keresünk valami újat. Aztán elmeséljük, mondjuk a magunkét. A vendégét – mert mi vagyunk a mindenkori vendég. Felbukkanásunk bárhol várható. Most éppen a Vár aljában, az UMO-ban jártunk.