Brutális drágulás jön a Balatonnál
Lényegesen többe kerül a szállás, az étkezés és a strandolás is, mint egy évvel korábban.
Lényegesen többe kerül a szállás, az étkezés és a strandolás is, mint egy évvel korábban.
Magyarország egyik legdélibb pontján, tavaly februárban nyitott meg a Góré étterem, amely tovább erősíti a vidék szerepét a gasztroforradalomban. A kisharsányi hely egyedi ételei mellett a különleges marketingfogásairól is egyre ismertebb, nemrég a Magyar Marketing Szövetség Diamond Awards-díjban részesítette a csapatot.
A Michelin csak tavaly merészkedett ki a fővárosból, a hazai gasztronómia másik legfontosabb díja, a Dining Guide Étteremkalauza esetében mostanra már a vidéki helyek kerültek előtérbe.
Az adatokra a Nemzeti Turisztikai Adatszolgálató Központ mellett rá fog látni a NAV és a KSH is. Viszont a vendéglátósoknak még vannak kérdéseik.
A kocsiból csak azután szállt ki, miután belecsapódott egy étterem kirakatába.
A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint az étterem vendégei nehezen tudtak kimenekülni, mert a lángok a kijárat közelében csaptak fel.
Jártunkban-keltünkben megéhezünk, megszomjazunk, megállunk „kispiszkostól” a fine diningig. Nosztalgiázunk és felfedezünk, megyünk az emlékeink után, rábízzuk magunkat a véletlenre, vagy éppen nagyon is tudatosan keresünk valami újat. Aztán elmeséljük, mondjuk a magunkét. A vendégét – mert mi vagyunk a mindenkori vendég. Felbukkanásunk bárhol várható. Most éppen a Keleti pályaudvar környékén, a Mosonyi utcában jártunk.
Tavaly húszezer pizzát sütöttek, jövőre már egyet se fognak.
A két pakisztáni férfi a gyanú szerint egy iráni terrorszervezet tagja lehet.
Többeket hidegen hagy a nyugdíjreform elleni tüntetés és ugyanúgy folytatják a vacsorájukat, mintha semmi nem történt volna.
Jártunkban-keltünkben megéhezünk, megszomjazunk, megállunk „kispiszkostól” a fine diningig. Nosztalgiázunk és felfedezünk, megyünk az emlékeink után, rábízzuk magunkat a véletlenre, vagy éppen nagyon is tudatosan keresünk valami újat. Aztán elmeséljük, mondjuk a magunkét. A vendégét – mert mi vagyunk a mindenkori vendég. Felbukkanásunk bárhol várható. Most éppen Nagykovácsiban jártunk.
Jártunkban-keltünkben megéhezünk, megszomjazunk, megállunk „kispiszkostól” a fine diningig. Nosztalgiázunk és felfedezünk, megyünk az emlékeink után, rábízzuk magunkat a véletlenre, vagy éppen nagyon is tudatosan keresünk valami újat. Aztán elmeséljük, mondjuk a magunkét. A vendégét – mert mi vagyunk a mindenkori vendég. Felbukkanásunk bárhol várható. Most éppen Solymáron jártunk.
A hírességek körében meglehetősen felkapott La Bussolában olyan sztárok is megfordultak már, mint az AS Roma korábbi világbajnok focistája, Francesco Totti, vagy a juventusos Antonio Conte.
Az étteremlánc december 30-án nyitott ki utoljára.
A nyugat-londoni étteremben a karácsonyi dekorációk gyulladtak meg.
A Halkakas tulajdonosai az alapanyagárakkal és a gazdasági körülményekkel indokolták a bezárást.
Jártunkban-keltünkben megéhezünk, megszomjazunk, megállunk kispiszkostól a fine diningig. Nosztalgiázunk és felfedezünk, megyünk az emlékeink után, rábízzuk magunkat a véletlenre, vagy éppen nagyon is tudatosan keresünk valami újat. Aztán elmeséljük, mondjuk a magunkét. A vendégét – mert mi vagyunk a mindenkori vendég. Felbukkanásunk bárhol várható. Most éppen a Budakeszi út elején, a Szép Ilona villamoskocsiszín szomszédságában jártunk.