szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A színész özvegye szerint ez akkor nagyon megrémítette a férjét.

Robin Williams özvegye, Susan Schneider Williams elárulta: a színész halálát megelőző időszakban egy orvos azt ajánlotta a párnak, hogy külön ágyban aludjanak. Ezzel akarták mérsékelni Williams álmatlanságát – írja az Independent.

Schneider Williams ezt a Robin’s Wish című dokumentumfilm megjelenése apropóján mondta el, amely a színész halálát okozó neurodegeneratív betegséggel, a Lewy-testes demenciával foglalkozik. Ebben szenvedett Robin Williams, mielőtt 2014-ben öngyilkos lett.

Az elhunyt színész felesége szerint az orvos javaslata nagyon megrémítette Robin Williamst, aki ekkor azt kérdezte tőle: „Ez azt jelenti, el leszünk választva egymástól?”

Schneider Williams hozzátette: „Nagyon megrázó volt. Éreztem, hogy egy láthatatlan szakadék van köztünk, de nem tudtam elfogadni, hogy ez a valóság”.

A Robin’s Wish a színész utolsó éveit mutatja be.

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot! Amennyiben másvalakiért aggódik, ezt az oldalt ajánljuk figyelmébe.

 

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Ezt kapcsolja be a Microsoft Teams programon, hogy elnyomja a háttérzajokat

Ezt kapcsolja be a Microsoft Teams programon, hogy elnyomja a háttérzajokat

Most húzta keresztbe a Fidesz az ellenzék külön listás terveit

Most húzta keresztbe a Fidesz az ellenzék külön listás terveit

A Kreml elmagyarázta, Putyin miért nem oltatta be magát az orosz vakcinával

A Kreml elmagyarázta, Putyin miért nem oltatta be magát az orosz vakcinával