Tetszett a cikk?

A Miniszterelnöki Hivatal (MeH) által az uniós csatlakozáshoz kapcsolódó lakossági tájékoztatásra kiírt pályázaton 9 milliós állami támogatást nyert az RTL Klub Való Világ című műsora.

Az RTL Klub Való Világ 3 című műsorának szereplői a jövő héttől az Európai Unió különböző városaiba tesznek majd villámlátogatásokat, amelyek kimondottan az unió népszerűségét fogják szolgálni - közölte Kolosi Péter, a csatorna programigazgatója csütörtökön. A programigazgató elmondta: a csatlakozás után az Európai Misszió című koncepció a hangsúlyt az unióval kapcsolatos lehetőségek bemutatására helyezi. Kolosi szerint a Kormányzati Kommunikációs Központban azért választották a Való Világot, mert a műsor sok nézőt ér el.A Miniszterelnöki Hivatal Kormányzati Kommunikációs Központja (KKK) az elmúlt év végén hirdetett pályázatot az elektronikus és az írott sajtó számára, hogy azok tájékoztassák a lakosságot az EU-csatlakozásnak a magyar társadalmat érintő hatásairól" - olvasható a MeH honlapján. A mintegy 220 millió forint összértékű "Magyarország európai uniós csatlakozásához kapcsolódó lakossági tájékoztatás" című kiírás nyertes pályázói között szerepel Magyar Televízión és a Magyar Rádión kívül a Magyar ATV csatorna, a Duna TV, a TV2, a Népszava című napilap, az Inforádió és a Klubrádió is.A Jobbik Magyarország nevű politikai szervezet közleménye szerint érthetetlen, hogy közpénzt juttatnak a „minősíthetetlenül alacsony nívójú” Való Világ produkciónak.(MTI)

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Nem lesznek misék a fővárosi templomokban

Nem lesznek misék a fővárosi templomokban

Májkrémmel és székkel dobálózott, eltörte a biztonsági őr kezét, majd leütött egy nőt egy fiatal férfi

Májkrémmel és székkel dobálózott, eltörte a biztonsági őr kezét, majd leütött egy nőt egy fiatal férfi

Kásler Miklós elrendelte az egynapos sebészeti ellátások felfüggesztését

Kásler Miklós elrendelte az egynapos sebészeti ellátások felfüggesztését