Tetszett a cikk?

A Dél-dunántúli Áramszolgáltató Rt. tavalyi adózott eredménye csaknem 3 milliárd forint volt, mintegy 17 százalékkal több az előző évinél.

A társaság 68 milliárd forintos árbevétele 5,6 százalékkal haladta meg a 2002. évit, 3,8 milliárd forint adózás előtti eredménye pedig 600 millióval több, mint egy évvel korábban – közölte Paluska Zoltán igazgatósági elnök a cég éves rendes közgyűlését követően az MTI-vel.A vállalat nevét július 1-től E.on Dél-dunántúli Áramszolgáltató Rt.-re változtatja, a módosítást a fokozatosan megnyíló árampiacon az E.on-csoporton belül a közös márkanév használata, a versenyképesség erősítése indokolja.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!