Tetszett a cikk?

A TELE2 a lakossági piacon hétfőn este hét órától kezdi meg a szolgáltatását - közölte a cég hazai leányvállalatának ügyvezető igazgatója.

"A TELE2 célja, hogy bevezesse az eddigi legolcsóbb és legegyszerűbb lakossági vonalas telefonszolgáltatást, amellyel egy előfizető évente átlagosan 20 százalékkal csökkentheti kiadásait" - mondta Laczkó Tóth Gergely ügyvezető igazgató.A TELE2 a belföldi távolsági, illetve a mobilhálózatba irányuló, valamint a nemzetközi hívások esetén nyújtja szolgáltatását, mivel a jelenlegi szabályozás szerint a helyi hívások piaca nem liberalizált.A svéd TELE2 AB távközlési társaságnak és leányvállalatainak több mint 22 millió előfizetője van Európa 23 országában, s a bevételei elérik a 4 milliárd eurót. A társaság elsősorban a lakossági piacon nyújtott, vezetékes telefonra épülő szolgáltatásokban érdekelt. (MTI)

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!