Tetszett a cikk?

A tranzakció keretében a Vivendi Universal Entertainment (VUE) részvényesei 3,65 milliárd dollár készpénzt kapnak.

Az amerikai NBC és a francia Vivendi Universal Entertainment (VUE) médiacégek létrehozták az NBC Universal globális hatókörű média- és szórakoztatóipari konszernt.Az új cég aktívái között szerepelnek a szórakoztató- és médiaipar legnagyobb nevei, mint például az NBC tévécsatorna, a Telemundo, a Bravo, a CNBC és a Microsofttal közös tulajdonban lévő MSNBC csatorna, a Universal Pictures filmgyár, a Universal Television és NMC Studios televíziós programstúdiók, öt szabadidőparkban tartott részesedés, beleértve a Universal Studios Hollywood és Universal Orlando parkokat.A nemzetközi aktívák között videó és DVD kiadványok kiadói joga, tévéműsorok és dokumentumfilmek forgalmazása több mint 200 országban, valamint európai, ázsiai és dél-amerikai televíziós témacsatornák szerepelnek.A tranzakció keretében a Vivendi Universal Entertainment (VUE) részvényesei 3,65 milliárd dollár készpénzt kapnak, ebből a Vivendi Universal 3,4 milliárdot. Az NBC Universal átvállal 1,7 milliárd dollár adósságot a Vivendi Universal mérlegéből.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Egy hét alatt 10 százalékkal csökkent az új fertőzések száma Németországban

Egy hét alatt 10 százalékkal csökkent az új fertőzések száma Németországban

A feladat egyetlen darab űrszemét lehozása, 30 milliárdot fizet ki érte az Európai Űrügynökség

A feladat egyetlen darab űrszemét lehozása, 30 milliárdot fizet ki érte az Európai Űrügynökség

Ismét meghalt egy mentős koronavírusban

Ismét meghalt egy mentős koronavírusban