szerző:
MTI
Tetszett a cikk?

Az ING Real Estate hétfőn 110 millió euróért megvásárolta a Compagnie Immobiliére de Belgique cégtől a budapesti Campona bevásárlóközpontot - közölte a vásárló.

Az ingatlan az ING Közép- és Kelet-Európa Ingatlanbefektetési Alap tulajdonába került. A Budapest belvárosától 11 kilométerre délnyugatra található, 1999-ben megnyílt bevásárlóközpont kétemeletes, 145 üzlet van benne,  bruttó bérbe adható területe 39.387 négyzetméter (a hipermarket nélkül) és egy háromszintes parkoló 1.500 parkolóhellyel.

Az ING Real Estate integrált ingatlancsoport, amely minőségi ingatlanok fejlesztésére, finanszírozására és befektetés kezelésére összpontosít valamennyi jelentős piacon. A portfoliójában lévő ingatlanok értéke több mint 100 milliárd euró. Az ING Real Estate az ING csoport tagja. A holland eredetű nemzetközi pénzügyi csoport banki, biztosítási és vagyonkezelési szolgáltatást kínál több mint 60 millió egyéni, vállalati és intézményi ügyfelének, több mint 50 országban.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Szijjártó: 1 millió ember beoltásához elég orosz vakcinát vettünk

Szijjártó: 1 millió ember beoltásához elég orosz vakcinát vettünk

Merkel politikai klónja veszi át a CDU vezetését

Merkel politikai klónja veszi át a CDU vezetését

Hajba kaptak az olasz kormánypártok az uniós mentőpénzen

Hajba kaptak az olasz kormánypártok az uniós mentőpénzen