szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Havonta több mint ezer forinttal alacsonyabb számlát ígér az E.On, mint amennyit az állami szolgáltatónál kell fizetni.

Az E.On öt százalékkal olcsóbban kínálja a gázt a lakossági fogyasztók egy körének, mint az állami szolgáltató – írta a Világgazdaság.

Az E.On havonta több mint ezer forinttal alacsonyabb számlát ígér, mint amennyit az állami NKM Földgázszolgáltató Zrt.-nél kell fizetni. A cég magyarázata egyszerű, miért tudja olcsóbban adni a gázt: nem hatóságilag szabályozott forrásból és árakon, hanem a szabadpiacon vásárolja a szénhidrogént. De nem mindenkinek járhat az olcsóbb gáz, az ajánlatot az átlagosan legalább 25 ezer forintos gázszámlájú ügyfeleiknek kínálják.

Ha változik az egyetemes szolgáltatás díja, akkor módosulhat az E.ON-nál elérhető árkedvezmény mértéke is. A szolgáltatás bizonyos elemei­nek változtatási jogát fenntartja a társaság, mert ezek saját hatáskörén kívül módosulhatnak. Ezek az elemek a gázdíjban lévő rendszerhasználati díjak, a szállított gázmennyiségre vonatkozó forgalmidíj-elemek és az alapdíj.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Merkel: Részleges lezárás jön Németországban

Merkel: Részleges lezárás jön Németországban

Csoda kéne Trump újraválasztásához, de nem kizárt, hogy megtörténik

Csoda kéne Trump újraválasztásához, de nem kizárt, hogy megtörténik

Tények és tévhitek a dohányzás körül

Tények és tévhitek a dohányzás körül