Tetszett a cikk?

Hamarosan 3 milliárd forintos EU-támogatással kezdődhetnek új közmunka-programok. Az összeg a települési szociális ellátás fejlesztésére, valamint a hátrányos helyzetű társadalmi csoportok munkaerő piaci integrációjára lesz fordítható.

Az Országos Közmunkatanács elnöke szerint előre láthatólag júniusban megjelenik az Európai Unió Phare Program Alapja által támogatott magyarországi közmunkaprogram pályázati kiírása. Sándor László, a közmunkatanács vezetője csütörtökön, Nyíregyházán sajtótájékoztatón közölte: a brüsszeli támogatás közel 3 milliárd forint összegű forrást jelent a munkanélküliek ideiglenes foglalkoztatásához. Az uniós pénz a települési szociális ellátás fejlesztésére, valamint a hátrányos helyzetű társadalmi csoportok, mindenekelőtt a romák munkaerő piaci integrációjára fordítható majd. (MTI)

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
A szlovák kormány is orosz diplomatákat utasított ki

A szlovák kormány is orosz diplomatákat utasított ki

Közel 900 lóerős lett a Ferrari F8 Tributo

Közel 900 lóerős lett a Ferrari F8 Tributo

Kásler: Nem tudok egyetlenegy betegről sem, akit ne láttunk volna el

Kásler: Nem tudok egyetlenegy betegről sem, akit ne láttunk volna el