A hétfői, négy és fél órás boncolás során nem sikerült meghatározni, pontosan mi okozta Fehér Miklós halálát. A végleges diagnózis várhatóan a szövettani vizsgálatok eredményének ismeretében születik majd meg.

Portugál lapok szerint tüdőembólia okozta a magyar labdarúgó halálát, a hétfői boncolás azonban nem adott szerint az orvosok semmilyen sérülésnek, károsodásnak nem találták nyomát. A holttestet a boncolás után Guimaraesből elszállították Lisszabonba. A Benfica szurkolói a klub stadionjában kialakított ravatalnál róhatják le kegyeletüket.Balla János, Magyarország lisszaboni nagykövete elmondta, hogy ugyan még folynak az egyeztetések, de nagy valószínűséggel szerdán szállítják haza a holttestet. Szigetvári Viktor, a Gyermek- Ifjúsági és Sportminisztérium sajtófőnöke arról számolt be, hogy várhatóan kedden dől el, miként búcsúztatják Fehér Miklóst. A GYISM saját halottjának tekinti a futballistát.A helyi sajtó vezető helyen, drámai képekkel illusztrált, gyászkeretes cikkekben számolt be hétfőn a tragédiáról. A sportlapok fekete színekkel nyomott címlapjukkal külön is jelezni kívánták, hogy a portugál labdarúgás egésze gyászolja a Benfica magyar futballistáját. A profi labdarúgóliga elnöke, Valentim Loureiro bejelentette, hogy az elhunyt csatár emlékére egyperces gyászszünettel kezdődik a hétfő esti Boavista-Beira Mar bajnoki mérkőzés. Az ottani szövetség (FPF) első embere, Gilberto Madaíl a portugál labdarúgás szomorú és gyászosan fekete napjának nevezte a vasárnapot.A 24 éves Fehér Miklós, a magyar labdarúgó-válogatott és a portugál SL Benfica csatára vasárnap este a Vitoria Guimaraes elleni bajnoki mérkőzés hosszabbításában összeesett a pályán, majd a kórházba szállítást követően meghalt. (MTI)

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
Holnap zár a Rejtett történetek című kiállítás

Holnap zár a Rejtett történetek című kiállítás

Tényleg a Fidesz bunkósbotja az Állami Számvevőszék?

Tényleg a Fidesz bunkósbotja az Állami Számvevőszék?

A hármasok és a nyolcasok futottak be a hatos lottón

A hármasok és a nyolcasok futottak be a hatos lottón

A XX. kerület sem kér a túlóratörvényből

A XX. kerület sem kér a túlóratörvényből

HPV elleni oltás: a kormány a fiúkat is beoltatná

HPV elleni oltás: a kormány a fiúkat is beoltatná

Csak most jöttek rá, hogy nem is annyira sótalanítanak a sótalanító üzemek

Csak most jöttek rá, hogy nem is annyira sótalanítanak a sótalanító üzemek