Tetszett a cikk?

Fazekas Róbert doppingvizsgálatáról videofelvételei vannak a NOB-nak. Gyulai Istvánnál, a Nemzetközi Atlétikai Szövetség főtitkáránál állítólag elakadtak a magyar sportolók doppingvétségeiről szóló fontos információk.

A NOB kezében terhelő bizonyítékok, videofelvételek vannak Fazekas Róbert vizeletminta adásáról — tájékoztatta Kamuti Jenőt a NOB orvosi bizottságának tagját a szervezet svéd elnöke, Dr. Arne Ljungqvist. Dr. Werner Franke német biológus-doppingszakértő szerint ugyanakkor Gyulai Istvánnál, a Nemzetközi Atlétikai Szövetség főtitkáránál elakadt a német szövetség 2002 tavaszán benyújtott hivatalos jelentése, amely - magyar edzők információi alapján - kétségbe vonta egyes magyar sportolók doppingvizsgálatának eredményét. Mindez a Klubrádióban, Orosz József legutóbbi Kontra c. műsorában hangzott el. (További részletek Szemle rovatunkban)

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!