Tetszett a cikk?

Cinikusnak nevezte az MSZP magatartását a nővérek hűségjutalmával kapcsolatban Kövér László, a Fidesz választmányi elnöke Érden, egy lakossági fórumon.

Az MSZP cinizmusára jellemző, hogy a nővérek jutalompénzéből kívánja a kórház-privatizációról szóló népszavazás költségeit fedezni - mondta az ellenzéki politikus.Előzőleg Kárpáti Zsuzsa MSZP-s politikus a december 5-ére kitűzött referendummal kapcsolatban azt mondta: "elviszi a Mikulás az ápolói hűségjutalmat, hiszen az arra szánt összeg mintegy négy-öt milliárd forint lett volna, gyakorlatilag ennyit tesz ki a népszavazás költsége".Kövér László kijelentette: "nagyon rosszízű dolog", ha a hatalom valamilyen társadalmi csoportot, egy egész szakmát próbál büntetni azért a "politikai bűnért", amelyet mások elkövettek, amikor keresztülvitték a kórház-privatizációról szóló népszavazás kérdését.Aggodalomra inkább az ad okot, hogy vajon mik azok az MSZP-ben még meglévő gátak, amelyek alól holnap, holnapután felszabadul a politikai hatalom. Kérdés, meddig megyünk vissza az időben, a 80-as évek végéig, közepéig vagy a 70-es évekbe? - mondta Kövér László.(MTI)

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Amerikában is vannak mesterfokozatú horrorkaravánok

Amerikában is vannak mesterfokozatú horrorkaravánok

A Covid miatt még többen maradnak pszichiátriai ellátás nélkül, mint a járvány előtt

A Covid miatt még többen maradnak pszichiátriai ellátás nélkül, mint a járvány előtt

Videó: hatalmas tűz ütött ki egy szentpétervári gyárépületben

Videó: hatalmas tűz ütött ki egy szentpétervári gyárépületben