szerző:
MTI

Az SZDSZ és a Fidesz programjának összeegyeztethetetlensége eleve kizárja a koalíciós együttműködést - mondta Kuncze Gábor, a Szabad Demokraták Szövetségének elnöke.

"Ha félreteszem az összes többi ellentétet, amelyek kétségkívül megvannak a két párt között, önmagában a programok összeegyeztethetetlensége eleve kizárja a koalíciós együttműködést" - mondta Kuncze Gábor, a Magyar televízió Nap-kelte című műsorában.

Az SZDSZ elnöke arra az újságírói felvetésre reagált, hogy Horn Gábor, az SZDSZ ügyvivője korában úgy nyilatkozott, pártja számára minden koalíciós együttműködés attól függ, milyen programot tárnak elé.
   
"Amit Horn Gábor mondott az igaz, de ő például biztosan nem szeretne koalíciót a Fidesszel, és ismerve a két párt programját, elmondható, hogy azok egyszerűen nem hozhatók közös nevezőre" - fűzte hozzá.
 

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
MTI Itthon

SZDSZ: "2006-ban senkivel nem indulunk közösen"

Horn Gábor SZDSZ-ügyvivő vasárnapi nyilatkozatában kifejtette: örül annak, hogy az MSZP kongresszusa a koalíciós kormányzás mellett érvelt. A 2006-os választásokról szólva leszögezte: nincs okuk arra, hogy bárkivel közösen induljanak.

MTI Itthon

Orbán Viktor: nem lesz Fidesz–SZDSZ-koalíció

Orbán Viktor szerint a polgári Magyarország és a jóléti rendszerváltás programja mint cél akár "összefésülhető" is lehetett volna, ha a jelenleg kormányon lévők legalább egyetlen ígéretüket betartották volna, azt, hogy nem változtatják meg ami az előző kormányzat idején jó volt.

MTI Itthon

Az SZDSZ 250 fős parlamentet akar

Az SZDSZ 250 fős parlamentet képzel el, és megtartaná a mostani választójogi rendszer életképes és működő elemeit - mondta Fodor Gábor, az SZDSZ ügyvivője.

Új műfajt találtak, milyen autót kell tuningolni az orosz oligarcháknak

Új műfajt találtak, milyen autót kell tuningolni az orosz oligarcháknak

Adventi irodalmi naptár - december 15.

Adventi irodalmi naptár - december 15.

A használt autós bizniszbe is belevágott a Netrisk

A használt autós bizniszbe is belevágott a Netrisk

A Magyar Idők kultúrharcosa nekiment a Fidesz politikájának

A Magyar Idők kultúrharcosa nekiment a Fidesz politikájának

Negyven éve még éhezett az ország, most kijött a saját okostelefonjával, mindjárt néggyel

Negyven éve még éhezett az ország, most kijött a saját okostelefonjával, mindjárt néggyel

Betörtek Paul McCartney-hoz

Betörtek Paul McCartney-hoz