szerző:
MTI
Tetszett a cikk?

Kimondták W. Róbert, a nyolc ember halálát okozó móri bankrablás egyik gyanúsítottjának válását a férfi jelenléte nélkül a Tatabányai Városi Bíróságon – írja a 24 Óra napilap.

A döntés szerint a három gyermek az édesanyánál marad, aki a lapnak elmondta, fontolgatja, hogy elköltözik a városból, mert gyermekeit társaik zaklatják. Megemlítette, hogy a legutóbb középső gyerekét egy szóváltást követően az utcán felpofozták. A tettes arra hivatkozott, hogy joga van erre, mert tudja, mit tett a gyerek apja.

A bíróság úgy határozott, ha W. Róbertnek lesz úgynevezett rabkeresménye, abból vonják a tartásdíjat, lakásuk a feleségé, így arról nem kellett dönteni – írja a 24 Óra.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
MTI Itthon

Kiadják a móri mészáros börtönnaplóját

Könyvként adják ki a móri bankrablás és a veszprémi postásgyilkosság elkövetésével is gyanúsított, időközben öngyilkosságot elkövetett N. László börtönnaplóját, amelyet kedden mutatnak be - közölte Jano Christopher, a férfi volt ügyvédje.

MTI Plázs

Károsítja a memóriát a dohányzás

A dohányos középkorú felnőttek gyengébben teljesítettek a memória- és értelmezési teszteken, mint nemdohányzó társaik - közölték francia kutatók.

MTI Itthon

Megkezdődött a móri bankrablás bírósági tárgyalása

A vádirat ismertetésével, a vádlott vallomásának meghallgatásával, illetve kihallgatásával, valamint tanúk kihallgatásával kezdődött meg hétfőn Székesfehérvárott a Fejér Megyei Bíróságon - Mórocz Emil tanácsvezető bíró elnökletével - a nyolc halálos áldozatot követelő móri bankrablás vádlottjának a tárgyalása.

Dobja a Laposa borokat egy budapest kávézó, miután fény derült a borász ügyeskedésére

Dobja a Laposa borokat egy budapest kávézó, miután fény derült a borász ügyeskedésére

Leállított több Trump elleni pert az amerikai legfelsőbb bíróság

Leállított több Trump elleni pert az amerikai legfelsőbb bíróság

Születési helye: Auschwitz - Film nemzedékeken át öröklődő rémálmokról

Születési helye: Auschwitz - Film nemzedékeken át öröklődő rémálmokról