szerző:
MTI
Tetszett a cikk?

A Jobbik célja és küldetése "Magyarország megmentése" - mondta Vona Gábor pártelnök vasárnap este sajtótájékoztatón, nem sokkal 21 óra előtt.

Vona Gábor megköszönte szavazóinak a 47 fős parlamenti frakciót, gratulált az országgyűlési választásokon elért eredményeihez Molnár Oszkárnak, aki közlése szerint a Jobbik támogatásával szerez az edelényi választókörzetben az előzetes eredmények szerint egyéni mandátumot, s gratulált a Fidesznek is. A Fidesz-KDNP pártszövetség kétharmados eredményéről azt mondta: a Jobbik nagy veszélynek tartja, ha egy párt a saját érdekei szerint alakíthatja át az ország közjogi berendezkedését. A Jobbik elnöke közölte: a párt a négy legsürgetőbb feladatnak az adócsökkentést, a kilakoltatások megakadályozását, a közbiztonság erősítését és az elszámoltatást tartja.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Fürjes Judit Vélemény

Interjú Vona Gáborral: Parlament, Izrael, kurucinfó, romák

Akaratlanul is beszédtéma lett a Jobbik előretörése: még definiálásában sem igen egyeznek meg az elemzők: szélsőjobboldali?, radikális?, nemzeti bolsevik? Összecsapnak az álláspontok, átmeneti jelenség-e ilyen szélsőséges párt megjelenése, vagy a kapitalizmus hazai változatával elégedetlenek nagy száma miatt a párt a magyar politikai szín állandó résztvevője marad? Vona Gábort, a Jobbik elnökét terveikről kérdeztük.

MTI Itthon

Vona Gábor: Orbánia, vagy Hungária

Amennyiben a választók nem Orbániában, hanem Hungáriában szeretnének élni, akkor éljenek jogukkal, és szavazzanak a Jobbikra, amely nincs a kétharmad ellen, ám az ellen igen, hogy az ne egy párt kezében legyen - mondta Vona Gábor, a Jobbik elnöke miskolci sajtótájékoztatóján.

A fővárosi Fidelitas egykori elnöke lesz az új Tempus-főigazgató

A fővárosi Fidelitas egykori elnöke lesz az új Tempus-főigazgató

Orbán: Decemberre lehet oltás, hétfőtől szigorúan büntetik a maszkviselésre vonatkozó szabályok megszegését

Orbán: Decemberre lehet oltás, hétfőtől szigorúan büntetik a maszkviselésre vonatkozó szabályok megszegését

Luxemburgi külügyminiszter: Ha Biden győz, vége Orbánék aranykorának

Luxemburgi külügyminiszter: Ha Biden győz, vége Orbánék aranykorának