szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Megszólalt Koczka Irén, akinek autóját vitte el S. Márk. A 18 éves férfi a hatvani körforgalomnál ugrott be mellé az autóba - mondta a nő a Blikknek.

"Nem nézett rám, hanem szótlanul előhúzta és a térdére fektette a tőrszerű kést, majd fojtott hangon azt mondta: 'Menjen az autópályára!' Amikor rákiáltottam, hogy mit akar tőlem, az oldalamhoz nyomta a kést, és azt mondta: 'Szükségem van az autójára' - idézte fel a szerdai Blikknek a 62 éves Kockza Irén a vele történteket.

A nőt szeptember 20-án támadta meg a domonyvölgyi gyilkossággal vádolt férfi a Hatvannál lévő körforgalomnál. Beült mellé a kocsiba és kést fogott rá, a nőnek az volt a szerencséje, hogy ki tudott ugrani a kocsiból és el tudott rohanni - derül ki a "Majdnem megölt az egyetemi gyilkos" című cikkből.

S. Márk a kocsirablás után négy nappal követte el a gyanú szerint a gyilkosságot. Ugyanezzel a módszerrel a férfi egy másik nő autóját is próbálta megszerezni, ez azonban nem sikerült neki.

A nő az eljárás végén visszakaphatja Opel Astráját. A Szakáld határában megtalált kocsin kisebb sérülések keletkeztek.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Melbourne ünnepel, véget ért a járvány miatti 112 napos vesztegzár

Melbourne ünnepel, véget ért a járvány miatti 112 napos vesztegzár

Élményvárossá tennék Budapestet, 3 milliárdot már kaptak hozzá az államtól

Élményvárossá tennék Budapestet, 3 milliárdot már kaptak hozzá az államtól

Már nem a Heathrow Európa legforgalmasabb reptere

Már nem a Heathrow Európa legforgalmasabb reptere