szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A KDNP a kilakoltatási moratórium 2 hónapos meghosszabbítását javasolja és felhívja a kormányt, hogy a családi csődvédelem kodifikációs munkálatait gyorsítsa fel - közölte a Kereszténydemokrata Néppárt vasárnap.

A KDNP által javasolt családi csődvédelem az igazi megoldás azon devizahitelesek számára, akik lakását, házát kényszerértékesítés fenyegeti - írja a KDNP köyleménye. A párt a kilakoltatási moratórium 2 hónapos meghosszabbítását javasolja és felhívja a kormányt, hogy a családi csődvédelem kodifikációs munkálatait gyorsítsa fel annak érdekében, hogy minél hamarabb, minél több család élni tudjon a csődgondnok segítségével és megszabaduljon a nyomasztó hitel egy részétől.

A KDNP szolidáris a Kossuth téren elkeseredettségüknek hangot adó emberekkel és emlékeztet, hogy a kormánypártok javaslatai már több százezer hitelest mentettek ki az adósságcsapdából, ahogy a kényszerkilakoltatás előtt állókat is ki fogja hozni a bajból - zárul a közlemény.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!