szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A hétfői plenáris ülésről készült felvételen tisztán látható, amint a nőkkel kapcsolatos kijelentéseiről elhíresült Varga István elszenderedik az éppen felszólaló Cser-Palkovics András háta mögött.

Alig néhányan tartózkodtak éppen az ülésteremben, amikor a Parlament Tv közvetítésének tanúsága szerint elszunyókált Varga István fideszes képviselő. Varga a saját felszólalására várt az éppen beszélő fideszes Cser-Palkovics András háta mögött.

Varga István a Borsnak azzal magyarázta a jelenetet: "fáradt voltam, elbóbiskoltam, ennyi!" Igaz, már 22.13 perc volt, amikor elaludt. Mint mondta, már 1994-ben is előfordult vele ez az eset, "persze nem a saját felszólalása alatt".

A Parlament TV adásából készített képen látható alvás közben Varga István.

A fideszes képviselő múlt szeptemberben azzal került be a hírekbe, hogy a családon belüli erőszakról szóló parlamenti vitában azt mondta: "talán az anyáknak vissza kellene térni elsősorban a gyermeknevelés mellé", elsősorban azzal kellene foglalkozni, hogy "ebben a társadalomban ne egy vagy két gyermek szülessen, hanem három, négy vagy öt gyermek. És akkor lenne értelme annak, hogy jobban megbecsülnénk egymást, és fel sem merülhetne a családon belüli erőszak."

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
"Nem hiszem el, 20 éves vagyok!" – kisebb sokkot kapott a Rengeteg színésze, mikor kiderült, hogy megnyerte az Ezüst Medvét

"Nem hiszem el, 20 éves vagyok!" – kisebb sokkot kapott a Rengeteg színésze, mikor kiderült, hogy megnyerte az Ezüst Medvét

Koronavírusban meghalt Koltai Lajos felesége

Koronavírusban meghalt Koltai Lajos felesége

Halálra csípett egy kockamedúza egy fiatalt Ausztráliában

Halálra csípett egy kockamedúza egy fiatalt Ausztráliában