szerző:
MTI
Tetszett a cikk?

A Jobbik elnöke szerint egyes szervezetek feszültséget akarnak szítani a gyöngyöspatai emberek között, mintha a cigány-magyar együttélés konfliktusainak elmérgesítése lenne a céljuk.

Javult a közbiztonság, nyugalom van Gyöngyöspatán, de nem mindenki dolgozik a település nyugalmáért: vannak szervezetek, akik feszültséget, ellentétet akarnak szítani a gyöngyöspatai emberek között - mondta Vona Gábor szerdán a Heves megyei faluban.

A Jobbik kihelyezett elnökségi ülését követő sajtótájékoztatón az ellenzéki pártvezető úgy fogalmazott: "szinte tudatos felheccelése, provokálása zajlik az itt élő cigány kisebbségnek, mintha valakiknek valami egészen furcsa okból az lenne a fontos, hogy amit már magunk mögött hagytunk itt Gyöngyöspatán, az újra nyíljon, hogy a cigány-magyar együttélés konfliktusai ismét elmérgesedjenek".

Vona Gábor közölte: olyan jogvédő szervezetekről van szó, mint például a Társaság a Szabadságjogokért (TASZ).

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

Az index.hu eddigi szerkesztősége lényegében megszűnt létezni, az ország elveszítette a legolvasottabb online felületét. Ez a független magyar sajtóra és a tájékozódás szabadságára mért eddigi legsúlyosabb csapások egyike. A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, hogy minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
A Koenigsegg svéd hiperautóhoz van egy opció, ami önmagában 130 millió forintba kerül

A Koenigsegg svéd hiperautóhoz van egy opció, ami önmagában 130 millió forintba kerül

Novembertől kapható a vadonatúj Xbox

Novembertől kapható a vadonatúj Xbox

Kamala Harris lesz Joe Biden alelnökjelöltje

Kamala Harris lesz Joe Biden alelnökjelöltje