szerző:
MTI
Tetszett a cikk?

Bajnai Gordon, az Együtt 2014 - Párbeszéd Magyarországért választási szövetség vezetője 220 ezer új munkahelyet, nemzeti képzési utalványt, a nyugdíjasoknak nyugdíj melletti munkalehetőséget ígért egy 2014-es kormányváltás esetén hétfőn Kecskeméten.

"Nemzeti képzési utalványt kívánunk adni mindenkinek, aki Magyarországon a munkája mellett szeretné továbbképezni magát, akinek a tudás kell ahhoz, hogy jobban végezhesse a meglévő munkáját, vagy új munkahelyet találjon magának" - mondta a politikus a sajtótájékoztatón.

Közlése szerint a bizalom visszaszerzésével és szakszerű gazdaságpolitikával programjuk alapján 220 ezer új munkahelyet szeretnének teremteni.

"Nem egymilliót, az egy hazug ígéret volt a Fidesz részéről a választási kampányban is" - tette hozzá. Bajnai Gordont Kecskeméten mintegy 50 tüntető fogadta, a demonstrálókat rendőrsorfal választott el az egykori miniszterelnök hasonló számú szimpatizánsától a város főterén.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!