szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A hvg.hu munkatársa szemtanúja volt, hogy a Margitsziget egyre hírhedtebbé váló szatírja szerda délelőtt is nyilvánosan önkielégített. Az ügyben kerestük a rendőrséget, egyelőre várjuk a válaszukat. Kollégánktól mindenestre tanúvallomást kértek.

A hvg.hu munkatársa találkozott azzal a margitszigeti szatírral, akire egyre több panasz érkezik. A férfi a nagy eső ellenére a futópálya mellett, egy oszlop mögött önkielégített szerda délelőtt.

Munkatársunk megkért egy másik irányba futót, hogy szóljon a korábban arra járó rendőröknek, de mire a másik futó odaért, a rendőröknek már hűlt helye volt.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság mind a mai napig nem jelezte hivatalosan, hogy nyomozna az ügyben, vagy keresné a 30-40 év körüli férfit. Az ügyben kerestük a rendőrséget, egyelőre várjuk a válaszukat. Munkatársunkat mindenesetre szemtanúként bevonták az ügybe.

Az Index egyik olvasója beszkennelt egy rendőrségi levelet, amelyben a XIII. kerületi rendőrség arról számol be, hogy eredménytelenül kereste a férfit.

Az Index felhívására rengeteg olvasó jelezte, hogy találkozott a szatírral, akiről a legkülönbözőbb információk érkeznek. Egyesek szerint teljesen meztelenül is maszturbált már, néha pedig futás közben teszi ezt. Többen félelmetesnek, ugyanakkor ártalmatlannak látják. Mások arról számoltak be, hogy a férfi tárgárságokat ordibált. "Úgy seggbe k**nálak te ...!!" – ordította például meztelenül a bokrok mellől egy nőnek.

A XIII. kerületi rendőrségen az a férfi tett feljelentést, akinek a feleségét nadrág nélkül vette üldözőbe a szatír, azzal fenyegetve, hogy a magávéá teszi. De több írták, hogy értesítették a rendőrséget a szatírról. Közülük az egyik már csak gázspray-vel mer futni, mióta találkozott a mutogatós férfival.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Repülő Iron Maneket csinál katonáiból a brit haditengerészet, így szállnak át az ellenséges hajókra

Repülő Iron Maneket csinál katonáiból a brit haditengerészet, így szállnak át az ellenséges hajókra

Érezhetően rengett a föld hétfőn Miskolcon

Érezhetően rengett a föld hétfőn Miskolcon

Megnézték, ki mire használja a csapvizet – érdekes eredmény született

Megnézték, ki mire használja a csapvizet – érdekes eredmény született