szerző:
hvg.hu/MTI
Tetszett a cikk?

A 2-es metró vonalán az új biztosítóberendezést tesztelik, a 6-os HÉV vonalán pedig felsővezetéket javítanak, ezért pótlóbuszokat helyeznek üzembe a következő napokban.

Az M2-es metró vonalán az új biztosítóberendezés soron következő próbái miatt október 28-ától 30-áig (hétfőtől szerdáig), valamint november 4-étől 8-áig (hétfőtől péntekig) naponta 20 órától az utolsó indulásig, illetve november 9-én és 10-én (szombaton és vasárnap) egész nap pótlóbuszok közlekednek a metrószerelvények helyett a teljes vonalon - közölte a BKK.
 
A metró helyett két pótlójáratot indítanak: az M2 jelzésű autóbusz a Deák Ferenc tér, a Kossuth Lajos tér és a Batthyány tér; az M2E jelzésű járat a Ferenciek tere és a Déli pályaudvar érintésével jutk el az Örs vezér teréről a Széll Kálmán térre.
 
Pótlóbuszok szállítják az utasokat kedden és szerdán a 6-os HÉV Tököl és Ráckeve közötti szakaszán is. A felsővezeték javítási munkálatai miatt a pótlásra reggel 8 óra 50 perctől 14 óra 10 percig kell számítani. Az utasokat a H6 és H6E jelű buszok szállítják. A H6-os Szigetcsép és Szigetszentmárton-Szigetújfalu állomásnál is megáll.

A járatokon a HÉV-vonatokon megszokott díjszabás érvényes, az autóbuszokon kerékpár szállítható.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Egy elromlott vezeték miatt kevesebb gáz jön az országba

Egy elromlott vezeték miatt kevesebb gáz jön az országba

Kormánybarát kastélybirtokosok egymás közt: L. Simonék összehangolnak

Kormánybarát kastélybirtokosok egymás közt: L. Simonék összehangolnak

Marabu FékNyúz: Gender? Tender!

Marabu FékNyúz: Gender? Tender!