szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A Hír tévé szerint színes dossziékkal jelzett orosz kapcsolattartója a kémbotrányba keveredett jobbikos képviselőnek.

A Célpont című – kormánytól nem túl távoli – műsor úgy tudja, hogy a zöld színű dosszié fölmutatásával Kovács orosz partnere azt jelezte, hogy lehetséges találkozó kettőjük között, míg a piros azt jelentette, hogy figyelik, ezért nem alkalmas az időpont.

Az mno-n megjelent összefoglaló szerint az EP-képviselő 2009 óta találkozott rendszeresen az ügynökkel a fővárosban vagy megyeszékhelyeken, és Kovács, aki az Európai Parlament energiaügyi bizottságának a tagja, az energetikai szektort érintő kérdésekről jelenthetett.

A televízió egy pénteki másik műsorában, Vona Gábor pártelnök azt nyilatkozta, hogy Kovács Béla le fog mondani mentelmi jogáról, ha ez szükséges.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!